Incendiu în București. Un bărbat a murit, iar alte șase persoane au fost salvate de pompieri

Incendiu în București. Un bărbat a murit, iar alte șase persoane au fost salvate de pompieri Pompieri. Sursa foto: Razvan Valcaneantu/EVZ

București. Un incendiu foarte puternic s-a produs în Capitală, într-un apartament de la etajul șase al unui bloc din Sectorul 4.

Tragedie în București. Un bărbat a murit

Incendiul a început în zorii zilei, provocând panică în rândul locatarilor blocului de pe Șoseaua Olteniței. Flăcările intense și fumul dens care s-a răspândit rapid pe scara clădirii au determinat evacuarea de urgență a locatarilor, care s-au adunat în fața imobilului pentru a se feri de pericolul iminent. Apelul de urgență a fost făcut de vecinii bărbatului, în jurul orei 4 dimineața, după ce aceștia au observat semnele evidente ale incendiului.

Din păcate, bărbatul care locuia în apartamentul afectat a fost găsit decedat la scurt timp după sosirea echipajelor de intervenție. Potrivit informațiilor disponibile, acesta a suferit arsuri severe, iar echipele de salvare nu au reușit să îi salveze viața. Soția și fiul victimei au fost evaluați și tratați de echipele medicale, fiind acum în afara oricărui pericol, după ce au primit îngrijiri la locul incidentului.

Pompierii, care au intervenit cu mai multe autospeciale, au reușit în cele din urmă să stingă incendiul. Acțiunea promptă a acestora a prevenit extinderea flăcărilor la alte apartamente și a limitat pagubele suplimentare.

Ne puteți urmări și pe Google News
Incendiu, pompieri

Pompieri. Sursa foto: Pixabay

Șase persoane au fost evacuate de pompieri

Pompierii au reușit să evacueze șase persoane direct afectate de incendiul violent, în timp ce alte 25 de persoane au reușit să se autoevacueze înainte de sosirea echipajelor. Flăcările intense și fumul dens au generat o situație de urgență, iar intervenția rapidă a fost esențială pentru prevenirea unor victime suplimentare.

Conform martorilor citați de Antena 3 CNN, focul ar fi fost provocat de un aparat de aer condiționat, dar autoritățile au inițiat o investigație detaliată pentru a confirma sursa exactă a incendiului. Cercetările vor stabili cu precizie condițiile care au condus la izbucnirea acestuia.

Vecinii au sunat la 112, să anunțe incendiul care a provocat tragedia din București

Vecinii au alertat serviciile de urgență în jurul orei 4:00 dimineața, după ce au detectat un miros intens de fum care se răspândea pe scara blocului. La sosirea echipajelor de pompieri, aceștia au descoperit cu regret că bărbatul care locuia în apartamentul afectat a murit din cauza arsurilor severe.

Intervenția rapidă a pompierilor a fost crucială pentru a preveni extinderea incendiului și pentru a asigura siguranța celor care locuiau în imobil. Din fericire, soția și fiul bărbatului au reușit să scape fără a suferi leziuni grave și sunt acum în afara oricărui pericol.

 

Revista presei