George Clooney, în război cu Tarantino. Afirmația care l-a enervat pe actor

George Clooney, în război cu Tarantino. Afirmația care l-a enervat pe actor Geoge Clooney. Sursa foto Youtube

George Clooney a fost enervat de o afirmație a lui Quentin Tarantino. Regizorul a spus că actorul nu este un star de la Hollywood și că nu a jucat în prea multe filme. Clooney a declarat că este iritat de situație și că regizorul a vorbit multe prostii în ultima vreme.

George Clooney, în război cu Tarantino

„Quentin a vorbit prostii despre mine în ultima vreme, aşa că sunt puţin iritat”,a spus marele actor. Regizorul „Pulp Fiction” și „Once Upon a Time in America” ar fi dat „un interviu în care cita vedete de cinema şi vorbea despre tine (Brad Pitt) şi despre altcineva, iar apoi un tip a întrebat: «Dar despre George?». El a răspuns: «El nu este un star de cinema». Apoi a spus literalmente ceva de genul: «Numeşte un film de-al lui din anii 2000». M-am gândit, „Ce vrei să spui? Din 2000? Tocmai atunci mi-am realizat întreaga carieră!”, a glumit el.

Ar fi vorbit foarte urât de el

Actorul a spus că regizorul a vorbit foarte urât de el și că poate oricând să o facă și el. George Clooney a recunoscut că industria de la Hollywood s-a schimbat foarte mult de când a început cu Brad Pitt în anii 1990.

Geoge Clooney

Geoge Clooney. Sursa foto Youtube

Acesta consideră că el și Brad Pitt aparțin sfârșitului acelei ere.„Este adevărat că Hollywood-ul nu mai dezvoltă vedete aşa cum o făcea sistemul studiourilor. Brad şi cu mine aparţinem, într-un fel, sfârşitului acelei ere, când puteai lucra cu un studio şi să faci trei sau patru filme la rând cu ei. Era planificat. Nu cred că mai este cazul. Este clar că este mai greu să vinzi un proiect cuiva doar pe baza numelui unui star.”, a spus actorul într-un interviu cu Brad Pitt, pentru revista GQ, pentru lansarea filmului „Wolfs”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Tarantino a criticat marvelizarea Hollywood-ului

În 2022, Quentin Tarantino a criticat „marvelizarea Hollywood-ului” şi creşterea filmelor cu supereroi. El consideră că cei care joacă în filmele respective nu sunt foarte talentați. Tarantino a subliniat că „în 2005, dacă un actor joacă într-un film care se descurcă la fel de bine ca filmele Marvel, atunci acel tip este un star absolut”. În acel an, George Clooney a primit rolul Bob Barnes în „Syriana”, care i-a adus Oscarul pentru Cel mai bun actor în rol secundar.

Clooney le-a recomandat celorlalți actori să profite de toate oportunitățile și să nu asculte de părerea altora.