Vasile Dîncu, ales președinte al PSD Cluj. Vrea să schimbe scena politică

Vasile Dîncu, ales președinte al PSD Cluj. Vrea să schimbe scena politică Vasile Dîncu. Sursa foto: Razvan Valcaneantu EEC

Vasile Dîncu a fost ales, sâmbătă, cu unanimitate de voturi, în funcția de președinte al PSD Cluj. Europarlamentarul a candidat cu moțiunea „Transilvania comunităților puternice într-o Românie europeană”.

Vasile Dîncu, ales în funcția de președinte al PSD Cluj

PSD Cluj a adoptat şi două rezoluţii privind susţinerea moţiunii preşedintelui PSD Marcel Ciolacu la Congresul din 24 august şi susţinerea lui Vasile Dîncu pentru funcţia de vicepreşedinte pentru afaceri europene la nivel naţional.

Vasile Dîncu le-a mulțumit tuturor pentru suținere spunând că este „bucuros să prezint echipa PSD Cluj pregătită să pună în practică un nou mod de a face politică”. De asemena, proaspătul președinte și-a prezentat echipa:

  • Alexandru Cordoș - Secretar Executiv;
  • Răzvan Ciortea și Remus Lăpușan - prim-vicepreședinți,Ioan Oleleu, Florentin Burz, Aurelia Cristea, Horațiu Bodale, Ovidiu Săcară, Cornel Itu, Petre Pop, Cristian Cherecheș, Lucia Suciu, Paul Cecan, Grigore Fati, Adrian Morariu, Ioan Morar,Horea Chirteș, Raluca Sandu, Bogdan Costea, Adrian Marlyarcsus, Luana Șerban (TSD), Laura Pop Chiorean (OFSD), Nati Ariton – OPSD,
  • Ovidiu Lungu - PES Activist, Dorel Pojar - Liga Aleșilor Locali,
  • Cristian Lup (trezorier).

Ar putea fi o imagine cu 15 persoaneVasile Dîncu, ales în funcția de președinte al PSD Cluj. Sursa foto: Facebook

Ne puteți urmări și pe Google News

Președintele PSD Cluj vrea un altfel de politică în România

Vasile Dîncu a anunțat că „echipa PSD Cluj, crede că o Transilvanie a comunităţilor puternice este un obiectiv care va întări România în procesul de integrare în Europa”. De asemenea, președintele PSD Cluj a mai declarat că „Este nevoie ca o nouă atitudine să îşi facă loc pe scena politică, una care împrumută câte ceva din spiritul transilvan al corectitudinii şi responsabilităţii faţă de comunitate”.

Europarlamentarul PSD a mai subliniat faptul că „Noi social-democraţii clujeni suntem convinşi că putem contribui la formarea unui nou mod de a face politică în România”.

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni şi mulţimeVasile Dîncu, ales în funcția de președinte al PSD Cluj. Sursa foto: Facebook

Vasile Dîncu, despre planurile pe care le are

Vasile Dîncu a mai subliniat că „Acest model propune deplasarea centrului de greutate spre capacitatea cetăţenilor şi a comunităţilor de a-şi structura şi multiplica centrele de decizie socială. Este o sarcină pe care noi, ca partid, trebuie să ne-o asumăm atât în faţa propriului electorat cât şi în faţa tuturor cetăţenilor”.

Liderul de la Cluj mai spune că „Nu mai avem nici o justificare pentru a face o altă politică decât cea a cea a social-democraţiei europene, ghidată strict de următoarele valori: dreptate, justiţie socială, libertate, egalitate de şanse, solidaritate socială, responsabilizarea cetăţeanului şi participare civică – aceste valori urmând să se regăsească în politici realiste, articulate la nivel comunitar.” a concluzionat  preşedintele PSD Cluj.

Revista presei