Tragedie la Strășeni. Cinci persoane au ars de vii, în urma unui accident înfiorător

Tragedie la Strășeni. Cinci persoane au ars de vii, în urma unui accident înfiorător Sursa foto: IGSU

UPDATE: Cinci copii, care au avut de suferit în urma accidentului, au fost internați  la Institutul Mamei și Copilului. Trei dintre aceștia sunt la reanimare,  cu traumatisme deosebit de grave. Medicii evaluează starea altor doi copii care, aparent, sunt în stare satisfăcătoare.

Republica Moldova. Cinci persoane au decedat, după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit și au luat foc. Accidentul s-a produs în satul Codreanca, raionul Strășeni.

Accident cu cinci morți la Strășeni

Conform Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), în dimineața zilei de 10 august a fost solicitată intervenția pompierilor.  Apelul de la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 9 și 23 de minute.

Potrivit informațiilor furnizate de IGSU, în urma impactului, două automobile în care au rămas blocate mai multe persoane au fost cuprinse de flăcări.

Ne puteți urmări și pe Google News

„La fața locului au intervenit trei echipe de pompieri, care au stabilit că un automobil de marcă Mitsubishi, în care se aflau 5 persoane și anume trei maturi și doi minori s-a tamponat cu un alt automobil de model Opel în care se aflau 6 persoane, printre care 3 maturi și 3 minori. În urma impactului autovehiculele au luat foc. Salvatorii au stins mijloacele de transport, care au fost distruse totalmente de foc”, se arată în comunicatul IGSU.

Accident Strășeni/ Sursa foto: Poliție

Victimele au decedat în urma coliziunii și arsurilor

În urma accidentului și incendiului în interiorul autovehiculelor au decedat 5 persoane.

IGSU mai comunică faptul că până la intervenția salvatorilor, mai multe persoane care erau în trecere pe lângă locul tragediei au sărit în ajutorul victimelor.

Cu forțele propriii, acestea au reușit să evacueze din automobilul Mitsubishi un matur și doi minori. Totodată, au fost scoși alți trei minori din automobilul Opel.

Victimele au fost preluate de urgență de medici la spital. Сauza și circumstanțele exacte ale producerii accidentului urmează a fi investigate de organele de resort.

Revista presei