Scandal erotic cu iz de agresiune la Jocurile Olimpice. Un luptător egiptean a fost arestat

Scandal erotic cu iz de agresiune la Jocurile Olimpice. Un luptător egiptean a fost arestat Jocurile Olimpice. Sursă foto: Facebook

Franța. Un sportiv din delegația Egiptului de la Jocurile Olimpice a fost arestat, vineri, 09 august pentru hărțuire sexuală. Este vorba de un Mohamed Elysayed, un sportiv egiptean în vârstă de 26 de ani.

Acuzații de hărțuire sexuală la Jocurile Olimpice

Participant la Jocurile Olimpice, egipteanul a fost reținut de polițiști pentru acuzații ce țin de agresiune sexuală. Luptătorul ar fi agresat o fată într-un bar din capitala Franței. Poliția a deschis o anchetă, iar sportivul egiptean a fost reținut în fața unui bar din arondismentul 13, undeva în jurul orei 05:00.

Publicația franceză Le Parisien a scris că egipteanul ar fi fost beat și ar fi pus mâna pe posteriorul unei fete. Deranjată de gestul sportivului de la Jocurile Olimpice victima l-a reclamat la Poliție. Femeia agresată a precizat că incidentul s-a produs în zona Quai d'Austerlitz.

Mohamed Elsayed

Mohamed Elsayed. Sursa foto: Faceboo/News Reporter

Un luptător de 27 de ani a fost arestat

Arestarea nu îi va afecta și parcursul profesional de la Jocurile Olimpice. Egipteanul Mohamed Elysayed a pierdut miercuri în fața lui Hasrat Jafarov, la categoria 67 de kg. La Olimpiada de la Tokyo, luptătorul egiptean a câștigat medalia de bronz. Mai mult decât atât, sportivul egiptean mai deține în palmares două titluri de campion mondial la categoria U23.

Ne puteți urmări și pe Google News

Olimpiada precedentă a reprezentat pentru luptătorul egiptean prima calificare la un turneu de o asemenea anvergură. Calificarea a venit după ce a ajuns până în semifinalele campionatelor mondiale de seniori.

Mohamed Elsayed a fost văzut ca unul dintre sportivii favoriții să câștige aurul la Jocurile Olimpice, la categoria 67 de kilograme. 11 victorii și patru înfrângeri a bilanțul sportivul persan în 2024.

Jocurile Olimpice

Cercurile olimpice. Sursă foto: Facebook

Al doilea caz de hărțuire sexuală la Jocurile Olimpice

Egipteanul nu este singurul bărbat de la JO acuzat de hărțuire sexuală. Tatăl Barbarei Matic, o judoka de 29 de ani, a fost reclamat de o voluntară de la Olimpiadă pentru agresiune. Tatăl sportivei a fost arestat pentru că ar fi sărutat femeia respectivă fără acordul ei. Nefericitul eveniment a avut loc imediat după ce judoka Barbara Matic a câștigat aurul olimpic la categoria 70 de kilograme, potrivit GSP.