Ciolacu, despre prezența Gabrielei Firea în viitoarea conducere: Vom vedea

Ciolacu, despre prezența Gabrielei Firea în viitoarea conducere: Vom vedea Marcel Ciolacu. Sursa foto: Facebook

Marcel Ciolacu a făcut câteva declarații, vineri, la sfârșitul Consiliului Politic Național al PSD. Premierul a fost întrebat dacă Gabriela Firea se va mai regăsi în viitoarea conducere a partidului.

Marcel Ciolacu, despre Firea dacă se va regăsi în viitoarea conducere

Marcel Ciolacu a spus că urmează să aibă o discuţie în acest sens cu Gabriela Firea. Premierul a mai subliniat că în echipa de conducere a partidului care va rezulta după Congres vor fi „şi doamne”.

Mai exact, liderul PSD a afirmat, în legătură cu prezenţa Gabrielei Firea în viitoarea echipă de conducere a partidului, că va avea  discuţie în acest sens.

Marcel Ciolacu a mai susținut că în viitoarea conducere „Categoric vor fi şi doamne, ar fi culmea să nu fie, aţi şi văzut la alegeri că totuşi, doamnele, încet, încet prind cât mai mult avânt în politică şi mă bucură aceste lucruri”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu privire la Gabriela Firea dacă se va regăsi pe listă, Ciolacu a spus că „Vom vedea. Vom avea o discuţie. Doamna Gabriela Firea e preşedinta organizaţiei de la Bucureşti”.

Declarațiile lui Marcel Ciolacu, după reuniunea Consiliului Politic Național al Partidului Social Democrat, la sediul PSD:

Daniel Băluță ar fi favorit pentru postul de președinte al organizației București

S-a tot spus în spațiul public că primarul Sctorului 4, Daniel Băluță, este preferat în funcția de președinte al organizației București. Gabriela Firea a fost realeasă în fruntea organizației în luna martie, înainte de alegerile locale. De asemenea, mai amintim că a pierdut alegerile la primăria Capitalei în fața lui Nicoșor Dan.

Cu privire la acest zvon, premierul a declarat: „Candidatura statutară a preşedintelui, cu moţiune, cu alte cuvinte vine şi cu un program politic şi vine şi cu o echipă. Eu voi veni cu o echipă, pentru că aşa scrie la statut. Daniel Băluţă sigur se va regăsi în echipa mea”, a concluzionat premierul.

Revista presei