Alex Bodi ar face orice să se împace cu Ema Uta. Își pune cenușă în cap după ce a acuzat-o că se droghează

Alex Bodi ar face orice să se împace cu Ema Uta. Își pune cenușă în cap după ce a acuzat-o că se droghează Sursa: Facebook/ Bodi Alex

Alex Bodi spune că face orice să se împace cu fosta lui logodnică. Musculosul a ajuns chiar să meargă după ea la hotel în Mykonos. Culmea este că Ema s-a speriat de vizita lui. ”Da, se mai sperie, pentru că eu când sunt nervos… îți dai seama, e involuntar.

Cererea în căsătorie Ema Uta și Alex Bodi

Sursa foto: Instagram

Musculosul dispus să facă orice pentru Ema

Nu merită ea așa ceva. Fata asta nu mi-a zis nici măcar o vorbă de rău. Eu cred că e sufletul meu pereche pentru că asta e iubirea, frate” a declarat Alex Bodi în cadrul unui podcast. Asta după ce a acuzat-o pe Ema Uta că se droghează, ba chiar că ar fi făcut sex cu un alt bărbat contra unei sume de bani. Drept urmare, omul de afaceri spune că ar face orice să îndrepte situația.

”Știu că poate nu mai pot să repar sau să sudez lucrurile chiar așa, pentru că da, am făcut o gafă enormă. Dar asta nu înseamnă că trebuie să trăiesc toata viața cu lucrul ăsta”, a mai spus el. Motivul pentru care își dorește împăcarea cu Ema Uta este acela că ea ar fi singura care îi umple sufletul. Asta deși a postat acum nici două săptămâni, imagini cu o fată care îi umplea patul.

Am nevoie de un suflet să umple ce am eu

"Ea mi-a arătat că pot să strălucesc în întunericul ăsta al meu, știi? (...) Ea a stat cu sfaturi, mi-a arătat cum vedea ea lururile din exterior. (...) Eu mă trezesc dimineața în ditamai căsoiul singur. Am cinci mașini în curte, și? Ce? A, că-mi zic prietenii că pot să am ce vreau, să mă distrez cu cine vreau.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ok, dar alea-s manechine, bați în ele și e ceva gol. Ajungi acasă, stai cu câinele. Îți trebuie ceva, dacă vrei să trăiești sau dacă știi că persoana aia într-adevăr merita, atunci ești dispus să îi dai tot și să spui că ai nevoie de un suflet care să umple ce am eu", a mai spus omul de afaceri.

Revista presei