Celebrități în vacanță. Care au fost destinațiile preferate din Europa ale vedetelor de peste Ocean

Celebrități în vacanță. Care au fost destinațiile preferate din Europa ale vedetelor de peste Ocean Sursa foto: Facebook/ Familia Beckham în vacanță

Anul acesta, cele mai bogate celebrități din lume închiriază avioane private spre Europa pentru vacanță pentru a se bucura de frumusețea locurilor de pe continent. Dacă te grăbești bine, ai putea să o vezi pe Kylie Jenner făcând paddleboarding sau pe David și Victoria Beckham plimbându-se cu yachtul pe coasta italiană însorită.

Kylie a fost văzută la apus la bordul unui super-yacht de 138 de metri. Mezina familiei a ținut să imortalizeze momentul printr-o fotografie pe care a publicate ulterior pe pagina de Instagram. De asemenea, aceasta a fost fotografiată făcând paddleboarding pe o plajă retrasă împreună cu Kendall.

Familia Beckham a mers pe Coasta Amalfi pentru vacanța din acest an

Celebrul cuplu și-a sărbătorit cea de-a 25-a aniversare a căsătoriei la bordul noului lor super-iaht  de 16 milioane de lire sterline.

David și Victoria au călătorit prin locurile frumoase ale Italiei, inclusiv insula Sardinia și Coasta Amalfi. Cea din urmă este renumită pentru peisajele sale uimitoare. Mai mult cei doi soți nu au putut rata momentul și  s-au urcat pe jet-ski pentru a admira priveliștile.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nicole Scherzinger în Portugalia

Starul pop Nicole se află la bordul unui iaht de lux alături de prietenii săi, dar și de logodnicul Thom Evans. Aceasta a purtat un costum de baie cu model geometric și s-a bucurat de soare pe vas.

Cântăreața în vârstă de 46 de ani se bucură de fiecare moment petrecut în vacanță.

Kendall Jenner a ales Mallorca pentru vacanță

Ați avea nevoie de o mulțime de bani pentru a ține pasul cu Kendall și familia ei care își petrec vacanța sub soarele din Mallorca.

Modelul, în vârstă de 28 de ani, mama sa, Kris și sora, Kylie, se află la bordul vasului ce valorează 460 de milioane de lire sterline. Anterior, iahtul i-a găzduit și pe Leonardo DiCaprio, Oprah Winfrey și Julia Roberts.

Cristiano și Georgina sunt în Algarve

În timp ce se bucura de o temperatură medie de 30 de grade Celsius în Algarve, Cristiano se liniștește după ce a ratat un penalty în meciul de la Euro.

Într-o postare intitulată „iubitorii de plajă", iubita asului portughez, Georgina, a împărtășit imagini cu ei în timp ce se plimbau cu jet-ski-ul în largul coastei în Alvor, Portimao.

Cristiano, în vârstă de 39 de ani, a fost, de asemenea, fotografiat făcând parasailing și plajă în vacanța lor.

Kate Hudson a mers în Grecia

Kate Hudson a ales să-și petreacă vacanța într-un loc dedicat iubitorilor de istorie, Grecia. Când nu se poza cu un crab în mână în apele cristaline elene alături de partenerul său, Kate a vizitat una dintre destinațiile de pe lista ei de dorințe, templul Pantheon.

Katy Perry și Orlando Bloom își fac vacanța în Saint Tropez

Californianca Katy Perry a dat Beverly Hills pentru sudul Franței. Ea se bucură de soare în stațiunea supranumită „locul de joacă al celor bogați și celebri”.

Ea și Orlando Bloom se distrează de minune la exclusivistul Le Club 55. Aici, oaspeții pot închiria un șezlong pentru 33 de lire sterline sau o cabană pentru 50 de lire sterline.

Aceeași destinație a fost aleasă și de soții Clooney. Cei doi chiar știu să petreacă cu stil. Ei au fost văzut extrem de relaxați în timpul unei plimbări în orașul din sudul Franței. George și Amal Clooney au luat masa pe malul mării la restaurantul clubului de plajă Jardin Tropezina, conform The Sun.

Revista presei