Robert F. Kennedy Jr., autorul unei farse sinistre la New York

Robert F. Kennedy Jr., autorul unei farse sinistre la New York Robert F. Kennedy Jr. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Robert F. Kennedy Jr. șochează cu o dezvăluire în plină campanie electorală. Candidatul independent la prezidențiale a mărturisit că el se află în spatele misterului ursului mort din Central Park. Întâmplarea a avut loc în 2014 și a stârnit un val de reacții. 

Robert F. Kennedy Jr. autorul unei farse cu un urs mort

Candidatul independent pentru Casa Albă Robert F Kennedy Jr. a lansat, duminică, un videoclip bizar pe X, în care a făcut o mărturisire.

A recunoscut că, în urmă cu un deceniu, a aruncat un pui de urs mort în Central Park din New York.

Candidatul independent la președinție a spus că el și prietenii lui au crezut că farsa de la New York ar fi amuzantă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Concret, Robert F. Kennedy Jr., a adus în Central Park din New York un urs care fusese lovit mortal de o mașină. L-a lăsat în parc cu o bicicletă deasupra.

Prezența animalului a stârnit la vremea respectivă un val uriaș de reacții, dar a rămas un mister. Până duminică, când RGK jr s-a hotărât să vorbească.

În videoclip, Kennedy îi povestește actorului Roseanne Barr despre o călătorie prin Valea Hudson din New York în timpul căreia a găsit ursul ucis de un șofer.

„La început, am crezut că este o pungă de haine sau poate un câine mort”, a spus femeia al cărei câine a descoperit ursul în Central Park.  Și-a dat seama că era un urs foarte mic „cu gura larg deschisă și zgârieturi în lateral”.

Robert F. Kennedy Jr. a vrut să mănânce ursul

În înregistrare, Kennedy spune că a luat leșul ursului în mașina lui, plănuind să îl jupoaie, apoi să fie gătit.

Se grăbea să prindă un zbor și pentru că timpul nu i-a mai permis să ducă ursul a acsă,

Kennedy a spus că el și prietenii cu care era au decis să abandoneze ursul în Central Park și să arunce peste el o bicicletă veche pe care RFK jr o avea în vehiculul lui.

„Ne-am gândit că ar fi amuzant pentru cine l-ar găsit”, a spus Kennedy.

„A doua zi a fost la fiecare post de televiziune”, i-a spus Kennedy lui Barr. „Am fost de genul: „O, Doamne, ce am făcut?”

„Eram îngrijorat pentru că amprentele mele erau pe bicicleta... Din fericire, povestea s-a stins după un timp”, a mai spus Kennedy.

Presa nu a gustat deloc farsa cu ursul

Este cel mai recent incident bizar din campania haotică care a divizat faimoasa sa familie şi i-a îngrijorat atât pe republicani, cât şi pe democraţi cu privire la potenţialul său impact asupra competiţiei prezidenţiale, transmkite sursa citată.

Cu această ocazie presa și-a amintit și de alte momente șocante din viața candidatului independent la prezidențiale.

El a recunoscut la un moment dat că a avut un parazit pe creier.

În trecut, un prieten a dat revistei Vanity Fair o fotografie care îl arată pe Kennedy pregătindu-se să muşte dramatic dintr-un animal carbonizat. Se spunea că e un câine. Kennedy a intrevenit și a spus că era o capră.

Revista presei