Novak Djokovic, senzație la Jocurile Olimpice. Nole a luat aurul la Paris

Novak Djokovic, senzație la Jocurile Olimpice. Nole a luat aurul la Paris Novak Djokovic. Sursa foto Facebook

Franța. Novak Djokovic a câștigat aurul olimpic la Paris, la capătul unui meci extraordinar. Nole s-a impus în fața lui Alcaraz cu 7-6 (3), 7-6. Sârbul în vârstă de 37 de ani a prins o zi mare.

Novak Djokovic, zeul de la Jocurile Olimpice

Novak Djokovic și-a adjudecat și singurul trofei care-i lipsea din palmares, respectiv medalia de aur de la Jocurile Olimpice. Nole a devenit cel mai bun tenismen din toate timpurile. La mai puțin de o lună distanță de finala de la Wimbledon, pierdută de Novak în fața aceluiași Alcaraz, sârbul și-a luat revanșa într-un meci de senzație, pe care controlat cap-coadă.

Învingător la Rolland Garros și Wimbledon, tânărul Alcaraz pornea din postura de mare favorit. Cu toate acestea, bookmakerii s-au înșelat grav. Dorința sârbului de a câștiga medalia de aur s-a văzut din plin. Novak Djokovic și-a spulberat adversarul de 21 de ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vicorie la pas pentru sârbul de 37 de ani

Nole s-a impus repede, a câștigat la pas primele game-uri pe serviciu. Agresivitatea spaniolului Alcaraz a fost neutralizată de recuperările extraterestrului Novak Djokovic. Carlos Alcaraz a scăpat mediul din mână în game-ul nouă.

Supă un 4-4, sârbul i-a dat peste cap mecanismele ibericului. Carlito n-a mai reușit să revină în fața unui Novak Djokovic care s-a auto depășit. Alcaraz a fost scos din minți de ușurința cu care Nole a reușit să întoarcă cele cinci mingi de break pe care spaniolul le-a avut în game-ul opt.

Novak Djokovic

Nole. Sursa foto: Facebook

Novak Djokovic a început la fel de hotărât și al doilea set

Impulsionat de câștigarea primului set, Novak Djokovic a început la fel de hotărât și al doilea set. În timp ce Alcaraz se afunda cu fiecare game jucat pe serviciu, la căpătul celălălalt, Nole câștiga cu lejeritate și mult control serviciile expediate de tânărul Alcaraz.

Un singur punct a câștigat ibericul în primele trei game-uri pe retul din setul doi. Atât de puternic a fost sârbul care mai are trei ani și se apropie 40 de ani. Serviciul vole a fost asul din mâneca sârbului, care a câștigat 65% din punctele în care a jucat pe față.

Revista presei