De ce a lăsat Răzvan Simion plicul gol la nunta lui Dani Oțil. A recunoscut tot

De ce a lăsat Răzvan Simion plicul gol la nunta lui Dani Oțil. A recunoscut tot Dani Oțil și Răzvan Simion. Sursa foto: Arhiva EVZ

București. Răzvan Simion a declarat că a investit enorm în educația lui pentru a avea mai multă încredere în el. Prezentatorul de la Antena 1 a spus că cei care investesc în educația vor avea parte de multe lucruri bune. Cu toate acestea, moderatorul nu i-a dat niciun ban colegului său, Dani Oțil, la nuntă.

A greșit în afaceri

Prezentatorul a recunoscut că este foarte fricos în business pentru că a greșit de multe ori. El a preferat să se axeze pe televiziune, unde se descurcă foarte bine. „Sunt foarte fricos în business. Am avut niște mici încercări de unde am dedus că nu e bine să intri în business-uri care nu au legătură cu zona ta de expertiză.”, a spus el.

Dani Oțil și Răzvan

Sursă foto: Instagram

De ce nu i-a dat Răzvan Simion bani lui Dani Oțil

Răzvan Simion a declarat că nu s-a certat niciodată cu Dani Oțil din cauza banilor sau a femeilor. El a spus că nu i-a dat niciun ban la nuntă colegului său pentru că acesta avea o datorie și pentru că doar așa su putut să își regleze conturile. „Nu ne-am certat niciodată de la bani și de la femei. Și nu ne dăm bani împrumut. Dar avea să îmi dea niște bani, așa că i-am trecut pe voucher la nunta lui. A fost singura variantă prin care ne puteam regla.”, a mai spus prezentatorul în emisiuneaIncome Summer Edition.

Răzvan Simion

Sursa foto: Razvan Simion-Neatza / Facebook

Secretul prieteniei dintre Răzvan Simion și Dani Oțil

În urmă cu ceva vreme, Răzvan a spus că nu are mereu chef să-l vadă pe Dani Oțil, dar că știe că este genul de om care îl ajută și la trei dimineața. „Răzvan și Dani forever. Recunosc, nu am mereu chef să îl văd după patru ore de emisie împreună, dar știu că îl pot suna oricând la 3 dimineața. Cred că despre asta este prietenia”, a declarat acesta.

Ne puteți urmări și pe Google News

El a declarat că nu există un secret pentru o prietenie de lungă durată și că aceasta trebuie să fie naturală. Prezentatorul a mai spus că îl știe foarte bine pe Dani Oțil și că își acceptă capriciile și se laudă reciproc.

Revista presei