SuperLiga. Victorie lejeră pentru Dinamo în meciul cu Gloria Buzău

SuperLiga. Victorie lejeră pentru Dinamo în meciul cu Gloria Buzău Raul Opruț Dinamo București Sursa foto. Facebook / Dinamo București

București. SuperLiga la fotbal a ajuns la etapa cu numărul patru. Într-un meci disputat pe Stadionul Arcul de Triumf, Dinamo a făcut spectacol cu Gloria Buzău.

 

Nou promovata Gloria Buzău nu a reușit să facă față câinilor roșii, în partida de vineri seara, disputată în București. După acest rezultat, Dinamo a urcat pe locul al doilea în clasament.

Dinamo - Gloria Buzău în SuperLiga

Câinii roșii continuă parcursul bun de la începutul acestui campionat. În vreme ce alte echipe din SuperLiga se acomodează mai greu cu presiunea competiției, Câinii Roșii se pot lăuda cu cel mai bun atac. În primele patru meciuri au marcat de 11 ori împotriva adversarilor. Patru goluri au înscris vineri seara, cu nou promovata Gloria Buzău (4-1).

Ne puteți urmări și pe Google News

Gazdele au dominat prima repriză și au marcat de două ori. Gloria a avut două ocazii importante, în primele 45 de minute, însă Golubovic a intervenit salvator, iar Ișfan a șutat defectuos, din poziție ideală. Repriza secundă le-a adus buzoienilor un gol cadou, de la Boateng. Ei nu au reușit să revină, însă, în joc și au mai primit două goluri.

După această victorie, echipa antrenată de croatul Zeljko Kopic a ajuns pe locul al doilea în campionat. Rămâne să vedem dacă vor reuși să țină ritmul până la final.  Gloria Buzău, cu două înfrângeri în patru etape și cu 4 puncte ocupă locul 9 în clasament.

Dennis Politic a marcat de două ori, în minutele 10 și 84, iar Raul Opruţ a înscris în minutul 27. Pe tabela de marcaj și-a înscris numele și Astrit Selmani, în minutul 80.  De remarcat că pentru Opruţ a fost primul primul său gol marcat la Dinamo. Punctul de onoare al buzoienilor a fost un autogol al ghanezului Kennedy Boateng, în minutul 54.

Gloria Buzău este pe locul șapte

Cei care au văzut meciul spun că Dinamo vine cu o altă abordare în această ediție de SuperLiga. Echipa este mai ofensivă, iar în apărare se mișcă mai bine, reușind să mai atenueze greșelile pe care continuă să le fază în defensivă.

Gloria Buzău a abordat meciul de pe poziția a șaptea a clasamentului. Echipa antrenată de Andrei Prepeliță a acumulat patru puncte din două deplasări, iar acest lucru era de natură să-i dea speranțe în meciul din București. Din păcate, buzoienii nu au reușit să facă față adversarilor,

Jocul echipei din Buzău l-a nemulțumit pe Andrei Prepeliță care și-a criticat fotbaliștii pentru prestația din SuperLiga, cu Dinamo. Tehnicianul și-a descris jucătorii drept apatici, în partida de la București.

El a spus că au fost timorați și nemotivați în teren. Iar cu o asemenea atitudine, a spus Prepeliță, e greu să faci față unei echipe precum Dinamo București.

Suporteri Dinamo

Suporteri Dinamo. Sursa foto: Dinamo București

 

Dinamo - Gloria. Caseta tehnică a meciului de SuperLiga

Meciul dintre Dinamo București și Gloria Buzău s-a disputat pe Stadionul Arcul de Triumf din București. Partida a contat, așa cum arătam mai sus, în etapa a patra din SuperLiga la fotbal.

Au marcat: Dennis Politic (10, 84), Raul Opruţ (27), Astrit Selmani (80), respectiv Kennedy Boateng (54, autogol).

Arbitru: Szabolcs Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Romică Bîrdeş (Piteşti), Cosmin Bojan (Târgu Mureş); al patrulea oficial: Valentin Porumbel (Olteniţa);

Arbitru video: Florin Andrei (Târgu Mureş); arbitru asistent video: Adrian Popescu (Craiova); Observatori: Sorin Boca (Iaşi) - CCA, Ion Marin (Bucureşti) - LPF.

Revista presei