Rareș Bogdan: Geoană o să scadă. Imaginile cu Ciolacu l-au compromis

Rareș Bogdan: Geoană o să scadă. Imaginile cu Ciolacu l-au compromis Rareș Bogdan. Sursă foto: Facebook

București. În urmă cu câteva zile, Mircea Geoană a fost surprins în compania lui Marcel Ciolacu și a lui Victor Ponta la un restaurant din Capitală. În urma fotografiilor apărute în presă, Rareș Bogdan este de părere că odată cu această apariție în public, Mircea Geoană va scădea în sondaje și, automat, nu va avea șanse la următoarele alegeri prezidențiale.

Rareș Bogdan crede că Geoană o să scadă în sondaje

Premierul Marcel Ciolacu și Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, au fost surprinși recent la o cină într-un restaurant, alături de alți politicieni și jurnaliști, inclusiv fostul premier Victor Ponta. Evenimentul, organizat cu ocazia aniversării jurnalistului Marius Tucă, a adunat o serie de personalități din sfera publică și politică, evidențiind legăturile și relațiile dintre aceștia.

Europarlamentarul Rareș Bogdan a comentat apariția imaginilor cu cei trei politicieni, exprimându-și opinia că prezența lui Mircea Geoană în astfel de contexte ar putea afecta negativ imaginea acestuia în sondaje.

„Cine crede că Geoană este independent, cred că după imaginile de acolo poate vedea că nu e chiar așa. A jucat un rol de independent care atacă clasa politică, cea veche și nenorocită, să nu uite lumea că a fost președintele Senatului, al PSD, al Ministerului de Externe, are state vechi în politica românească, deși azi se prezintă ca un om complet nou pe un cal alb și cred că imaginea de acolo, la doi pași de casa lui Iliescu, de sub umbra fostului lider, arată extrem de clar că nu este nicio diferență între ei, că este același partid cu alte fețe.

Ne puteți urmări și pe Google News

Din punctul meu de vedere, Geoană începe să scadă pentru că lumea își va aminti de el și de istoricul lui”, crede liderul PNL.

Mircea Geoană

Mircea Geoană. Sursă foto: Facebook

„La doi pași de casa bătrânului lider Iliescu”

Rareș Bogdan a făcut referire la incidentul din 2009, când Mircea Geoană a avut o confruntare celebră cu Traian Băsescu în timpul alegerilor prezidențiale. Bogdan a subliniat că, deși victimizarea ar putea fi o strategie în unele cazuri, actuala imagine cu Geoană alături de Marcel Ciolacu și Victor Ponta, aproape de casa lui Ion Iliescu, va influența percepția publicului.

„Știți cum e, poate ajuta victimizarea și când a fost la SPA, putea să se victimizeze. Dar poporul român este atent la detalii și sunt convins că această imagine cu Ciolacu, Geoană și Ponta la doi pași de casa bătrânului lider Iliescu va fi una care va conta în campania electorală", a spus Rareș Bogdan, într-o intervenție la Realitatea Plus.

Mircea Geoană neagă că ar fi vorbit cu Ciolacu despre politică

Mircea Geoană a declarat că întâlnirea sa cu Marcel Ciolacu a avut loc în contextul aniversării lui Marius Tucă și că discuțiile cu Ciolacu și ceilalți participanți nu au inclus subiecte politice. „Am fost invitat la ziua lui Marius Tucă. Nu am avut nicio discuție politică cu Ciolacu sau cu altcineva prezent la aniversare”, a explicat Geoană, subliniind că întâlnirea a fost pur socială.

În contrast, Victor Ponta a menționat că conversațiile dintre Ciolacu și Geoană s-au concentrat pe performanțele înotătorului David Popovici, recent câștigător al titlului de campion olimpic. Ponta a subliniat că subiectele de discuție au fost complet nepolitice și au reflectat interesul comun pentru sport și realizările acestuia.

 

Revista presei