Marina Pandarof, apropiată a lui Florian Coldea, trimisă în judecată pentru trafic de droguri

Marina Pandarof, apropiată a lui Florian Coldea, trimisă în judecată pentru trafic de droguri Florian Coldea și Marina Pandarof. Sursa foto Facebook

București. Marina Pandarof, cunoscută drept regina drogurilor din România și având legături cu generalul Florian Coldea, a fost trimisă în judecată pentru trafic de droguri de mare risc.

Potrivit surselor Realitatea Plus, procurorii o acuză pe femeia din Slatina de trafic de droguri în cluburile de lux din Capitală și de formarea unui grup infracțional organizat.

Dezvăluirile au fost făcute recent în emisiunea Ancăi Alexandrescu.

Marina Pandarof, din anturajul lui Florian Coldea, trimisă în judecată

„Prin rechizitoriul din data de 31 iulie 2024,  procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura centrală, Secția de combatere a traficului de droguri  au dispus trimiterea în judecată a trei inculpați cercetați în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor trafic de droguri de mare risc, deţinere ilegală de droguri de mare risc în vederea consumului propriu șI cumpărare de droguri de mare risc în vederea consumului propriu”, se arată în comunicatul emis DIICOT și publicat de jurnalista de la Realitatea Plus.

Ne puteți urmări și pe Google News

În comunicat se precizează că, din probele administrate, a reieșit că pe data de 23.02.2022, unul dintre inculpați a fost surprins în flagrant pe o stradă din sectorul 1 al Bucureștiului.

În autoturismul pe care îl conducea, acesta avea 2,38 grame de cocaină ambalată în trei punguțe.

DIICOT

DIICOT. Sursa foto: Razvan Valcaneantu EEC

Drogul de mare risc a fost obținut de la o inculpată implicată în caz, în urma unei înțelegeri prealabile, și urma să fie transportat către cumpărătorul final, un alt inculpat care a efectuat plata.

Blonda din anturajul generalului SRI se filma la petrecerile unde procura droguri

DIICOT subliniază că, în urma cercetărilor, s-a mai constatat că la data de 06.10.2022, inculpata a avut în locuința sa, pentru consum propriu, cantitățile de 0,31 grame de cocaină și 0,57 grame de cocaină amestecată cu alpha-PHiP, cofeină, fenacetină și benzocaină (droguri de mare risc).

Dosarul a fost trimis pentru soluționare Tribunalului București.

„Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță, spre judecare, situație care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se mai arată în comunicatul care, spune Anca Alexandrescu, ar face referire la Marina Pandarof.

Marina Pandarof organiza petreceri cu politicieni și oameni de afaceri

„Marina Pandarof trimisa in judecata! Deci am avut dreptate, da? Din nou!!!Coldea esti bine?, a scris jurnalista Anca Alexandrescu pe Facebook.

Florian Coldea

Florian Coldea. Sursa foto: Arhiva EVZ

Marina Pandarof ar fi organizat diverse petreceri unde se consumau droguri de mare risc, la care participau politicieni de rang înalt, oameni de afaceri și membri ai serviciilor secrete. Tânăra, fotografiată alături de Florian Coldea și albanezul Dorian Ducka, a înregistrat aceste întâlniri exclusiviste.

Revista presei