Google își surprinde utilizatorii. Ce se întâmplă dacă vei căuta acest cuvânt

Google își surprinde utilizatorii. Ce se întâmplă dacă vei căuta acest cuvânt Sursa foto: Wikipedia / Google Flights

România. Google a devenit un instrument pentru utilizatorii de internet din toată lumea. Fără algoritmii sofisticați și tehnologiilor de indexare motorul de căutare nu ar fi putut afișa informațiile relevante.

Google își surprinde din nou utilizatorii

Mai mult decât atât, compania mamă Alphabet a extins serviciile de căutare pe baza comenzilor vocale, iar Google Scholar reprezintă un instrument vital pentru cercetători. În același timp serviciul Maps oferă servicii de localizare și GPS valabile în orice țară din Europa și nu numai. Pe scurt, motorul de căutare este esențial în era tehnologiei.

Bing, Microfost Edge sau alte motoare de căutare mai că se ofilesc în fața gigantului Google. Peste 90% dintre utilizatorii de internet folosesc motorul de căutare deținut de Alpha Bet, iar românii nu fac excepție.

Google Chrome

Google Chrome. Sursa foto: Pixabay

Ce se întâmplă dacă tastezi cuvântul monedă în căsuța de căutare

Utilizatorii din România care tastează monedă în Google au parte de o mică surpriză. Pe lângă faptul că livrează aproape instant informațiile solicitate, motorul de căutare afișează reprezentarea românească a jocului „flip a coin”, în traducere liberă stemă sau ban.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dacă vă întrebați care ar fi utilitatea acestui joc, mai ales când sunteți în toiul căutărilor, ei bine Google vine în sprijinul celor nehotărâți. Opțiunea este excelentă atunci când nu știi ce culoare să alegi pentru sacoul pe care îl vânezi de ceva vreme. Iar exemplele de acest fel sunt nenumărate.

Google

Google. Sursa foto: Dreamstime.com

Flip a coin, noua metodă de divertisment promovată de Google

Flip a coin sau varianta românească a da cu banul este un joc simplu care nu poate fi influențat, care poate fi ușor transformat în cel mai simplu joc de noroc bazat în totalitate pe probabilități.

Prin urmare, dacă vă pricepeți la matematică aveți toate șansele să câștigați de fiecare dată și să vă exasperați adversarul. Dar, jocul este folosit adesea pentru a lua decizii rapide fără a gând prea mult.

Revista presei
Parisul la răscruce