Răspuns la întrebarea ipocrit-patetică a profesoarei SNSPA, Mihaela Miroiu

Răspuns la întrebarea ipocrit-patetică a profesoarei SNSPA, Mihaela Miroiu Sursa foto: EVZ

Mihaela Miroiu, în lacrimi feciorelnice despre scandalul de la SNSPA: „Devastator de trist, nu-i așa? Când vezi că ești executată la aproape 70 de ani, fără drept de apel? Nu. Nu pot reacționa cu juhadul în față. Dacă vouă nu vă pasă de sănătatea mea, dar niciunuia, măcar mie trebuie să îmi pese. Un AVC nu însemnă să mori pe loc. Poți rămâne paralizat. Acestea sunt consecințele hărțuirii unui om vârstnic. Pe scurt: ce am făcut rău? Cu dovezi.”

Ce ați făcut rău? Să lăsăm căzăturile alea două, Alfred Bulai și Marius Pieleanu, de care ziceți ba că nu știați, ba că știați dar nu aveați ce să le faceți, atunci când își băteau joc de sufletul unor copile. Cel mai mare rău este că ați organizat distrugerea unor generații de tineri, generații după generații cu mințile spălate. Le-ați distrus creierele și i-ați antrenat pentru batalioanele de asalt ale soroșismului. Pe bani, adică pe granturi babane, de zeci de mii de euro bucata.

Vreți probe? Uitați-vă de jur-împrejur, că este le vedere. Pentru început, la USR, apoi la ăia ai lui Cioloș, cum le-o mai zice acum, apoi la presa deontoloagă și nu în cele din urmă, la puhoiul de facultăți și ONG-uri neo-marxiste care vă duc moștenirea stricată mai departe. Asta ați greșit grav și de neiertat: Ați fost unul dintre principalii ideologii-pedagogi ai neo-bolșevismului românesc.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei