Rareș Bogdan nu se arată uimit de întâlnirea dintre Marcel Ciolacu și Mircea Geoană

Rareș Bogdan nu se arată uimit de întâlnirea dintre Marcel Ciolacu și Mircea Geoană Rareș Bogdan. Sursa foto: Facebook/ Rareș Bogdan

București. Rareș Bogdan nu e deloc surprins de întâlnirea dintre Marcel Ciolacu și Mircea Geoană, comentând că secretarul adjunct al NATO încearcă să își construiască o imagine care nu reflectă realitatea.

Liberalul a spus că nu este altceva decât întâlnirea actualului președinte cu alți doi foști președinți.

Este o reuniune a social-democraților care împărtășesc aceleași convingeri și viziuni, fără a aduce nimic nou.

Rareș Bogdan afirmă că Mircea Geoană a rămas pe aceeași direcție cu PSD-ul

Pentru noi nu e o surpriză, pentru că, până la urmă, domnul Geoană doar încearcă să ne explice că vine din spuma mării, dar dânsul este politician cu stat vechi, a condus Partidul Social-Democrat, a fost candidat la președinție.

Ne puteți urmări și pe Google News

Adică faptul că s-a întâlnit domnul Geoană cu domnul Ciolacu... până la urmă domnul Geoană nu mai este membru de partid, a trebuit să-și dea demisia când a plecat la NATO.

Poate să caute vechiul carnet de partid și să i-l reinițieze”, a spus europarlamentarul Rareș Bogdan.

Întrebat despre posibilele efecte ale unei curse prezidențiale în care ar participa doar Marcel Ciolacu sau doar Mircea Geoană, Rareș Bogdan a afirmat că nu se poate conta pe faptul că toți social-democrații se vor reuni într-un singur proiect politic.

Marcel Ciolacu și Mircea Geaonă

Marcel Ciolacu,Mircea Geoană. Sursa foto: Razvan Valcaneantu /EEC

Europarlamentarul, convins că și Nicolae Ciucă are șanse mari la prezidențiale

În opinia sa, dacă s-ar întâmpla acest lucru, întreaga dreaptă s-ar uni în jurul domnului Ciucă, inclusiv toți reprezentanții dreptei din România.

Astfel, ar rămâne ca doar electoratul suveranist, reprezentat de Gușă, Șoșoacă și Simion, să fie alegătorii liberi. Fără nicio îndoială.

„În momentul respectiv se accentuează sentimentul de teamă, intervine emoția și automat în spatele dlui Ciucă s-ar activa întreaga dreaptă, așa cum în spatele dlui Ciolacu se vor activa liderii stângii, adică dl Iliescu, dl Geoană, dl Ponta”, a completat Rareș Bogdan.

Liberalul a ținut apoi să puncteze că din punctul lui de vedere Mircea Geoană nu are șanse să intre în turul doi la alegerile prezidențiale.

Rareș Bogdan îi vede pe Ciucă și Ciolacu în turul doi

Rareș Bogdan a mai menționat că lucrurile sunt cât se poate de clare în turul doi, având în vedere bazinele electorale.

Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă. Sursa foto: Facebook/ Nicolae Ciucă

Este evident că în această etapă vor concura candidatul stângii, Marcel Ciolacu, din partea PSD, și candidatul PNL, Nicolae Ciucă.

PSD dispune de aproximativ 400.000 de membri și între 1500 și 1600 de primari, în timp ce PNL are 1180 de primari, aproximativ 12.000 de consilieri locali și județeni și în jur de 282.000 de membri, a mai spus Rareș Bogdan la Antena 3 CNN.

Revista presei