Un tânăr a încercat să se spânzure în Arestul Central al Poliției Capitalei

Un tânăr a încercat să se spânzure în Arestul Central al Poliției Capitalei Poliţia, crima, răniţi. Sursa foto: Arhiva EVZ

Un tânăr de 17 ani a încercat să se spânzure în timp ce era reținut în Arestul Central al Poliției Capitalei. Medicii au fost alertați, iar un polițist a intervenit la timp.

Potrivit surselor, autoritățile au declarat că medicii au venit de urgență la fața locului și au început manevre de resuscitare. Nu se știe încă motivul pentru care tânărul a recurs la acest gest disperat.

Un tânăr a încercat să se spânzure în Arestul Central al Poliției Capitalei

Potrivit comunicatului emis de Poliție, „La data de 30 iulie 2024, în jurul orei 14:40, un polițist, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu în cadrul Serviciului Independent de Reținere și Arestare Preventivă, a observat că un tânăr, în vârstă de 16 ani, care era în stare de reținere, se afla în pericol, încercând să își suprime viața”.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, se maia rată în comunicat că „S-a intervenit de îndată, tânărului încarcerat fiindu-i acordat primul ajutor și prin personalul de pază și supraveghere s-a solicitat Ambulanța.

Persoanei private de libertate i-au fost aplicate manevrele de resuscitare, fiind stabilizată și transportată la un spital, sub o escortă din cadrul Serviciului Independent de Reținere și Arestare Preventivă.

Tânărul în cauză a fost încarcerat la data de 09.07.2024, de către Poliția Popești Leordeni, județul Ilfov, pentru infracțiunea de vătămare corporală”, mai arată Poliția Capitalei.

Revista presei