Cea mai urmărită comedie romantică de pe Netflix. A spulberat deja orice top

Cea mai urmărită comedie romantică de pe Netflix. A spulberat deja orice top Netflix. Sursa foto: dreamstime.com

România. „Beautiful Disaster” este o comedie romantică produsă de Wattpad Studios cu Dylan Sprouse și Virginia Gardener. Pelicula a fost lansată recent și este deja pe locul 4 în topuri pe Netflix. Protagoniști sunt Abby și Travis, care nu au multe în comun, dar care se îndrăgostesc și încep o frumoasă proveste de dragoste.

Beautiful Disaster, un film cu o poveste specială

Abby Abernathy este o fostă campioană a pokerului. Ea are succes pe plan profesional, dar este marcată de relația problematică pe care a avut-o cu tatăl ei, Mick. El încerca să profite de pe urma fiicei sale și a talentului său la poker. Aceasta a preferat să fugă de acasă și să meargă la facultate cu prietena ei cea mai bună, America (Libe Barer). Într-o secvență, Abby își anunță tatăl că nu se mai întoarce acasă.

Prietena ei o introduce pe Abby în lumea boxului amator underground, unde îl întâlnește pe Travis Maddox, campionul zonei. Abby se îndrăgostește foarte rapid de acesta, dar el se lasă greu. Problema este că Abby are o simpatie și pentru Dr. Parker Hayes, care locuiește în campus, dar este mai în vârstă decât ea.

Este o comedie romantică atipică

După luni întregi, Abby și Travis ajung să formeze un cuplu, dar trecutul nu îi dă pace. Tânăra încă are traume din cauza tatălui său care nu i-a oferit niciodată iubire și stabilitate. Travis încearcă să-i fie alături, dar nu reușește de fiecare dată.

Ne puteți urmări și pe Google News

Spre deosebire de alte filme, acesta se bazează mai mult pe aspectul comic al poveștii decât pe cel dramatic. Există și secvențe triste și neașteptate, dar în prim plan este povestea lor de iubire și speranța că vor trece peste orice obstacol.

Filmul este inspirat dintr-un roman de succes

Filmul este făcut după romanul lui Jamie McGuire „Fericirea începe azi” (cu titlul original „Beautiful Disaster”). Romanul a fost caracterizat ca unul care „creează dependență” și tradus în 50 de limbi. Virginia Gardner și Dylan Sprouse interpretează rolurile lui Abby și Travis în filmul regizat de Roger Kumble. El este și regizorul filmelor „Tentația seducției”, „Prieteni și atât”, „Micuțele mincinoase: Perfecționistele” sau „După ce ne-am certat”. Pelicula a avut premiera în cinematografele românești pe 28 aprilie 2023.

Revista presei
Partea lor de adevăr