Superliga. Echipa CFR Cluj, învinsă de Universitatea Craiova. Furia lui Dan Petrescu

Superliga. Echipa CFR Cluj, învinsă de Universitatea Craiova. Furia lui Dan Petrescu Dan Petrescu. Sursa foto: Facebook

Duelul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova a fost unul extrem de tensionat. Disputa din Gruia s-a încheiat în favoarea oltenilor, scor 0-2. Rezultatul l-a înfuriat pe Dan Petrescu, care a răbufnit de pe margine.

Echipa CFR Cluj, învinsă de olteni

Meciul dintre clujeni și jucătorii Universității Craiova a fost plin de momente tensionate. Oltenii au înscris în minutul 51 de meci prin Kljic. De asemenea, în minutul 90, Mitriță a reușit să marcheze încă un gol.

Gazdele l-au pierdut pe Kamara în minutul 45, după ce acesta a fost eliminat.

În plus, un gol înscris de Crețu, în minutul 66, a fost anulat în urma consultării VAR.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dan Petrescu a răbufnit

Încă de la pauză, tehnicianul s-a înfuriat și i-a certat pe oficialii partidei. În a doua parte a meciului, acesta a Dan Petrescu a gesticulat de pe margine și s-a arătat extrem de nemulțumit de prestația elevilor săi.

De asemenea, antrenorul clujenilor a reacționat la fel de dur și după împărțirea avertismentelor de către Marcel Bîrsan.

„Am jucat foarte bine în prima repriză, însă acel cartonaș roșu a schimbat tot meciul. Primul galben a fost inexistent, iar la al doilea putea da atât cartonaș galben, cât și roșu. Nici nu știam cine e arbitru acum trei zile, însă le-am zis dinainte că știu cine e, dacă jucăm cu Craiova.

Uitați-vă la statistici, de câte ori a fost Bîrsan la partidele noastre cu Universitatea Craiova. Nu știu de ce este el mereu, mai ales în deplasare”, a spus tehnicianul, potrivit GSP.

CFR Cluj

CFR Cluj. Sursa foto: Facebook

De asemenea, el a criticat și eliminarea lui Kamara. 

„Kamara a fost împins, a vrut să joace mingea. Am avut o reacție nervoasă la fază, nu ar fi trebuit”, a mai spus antrenorul.

CFR Cluj, eșec în Gruia

Cu toate că a răbufnit de pe margine, Dan Petrescu a subliniat că este mulțumit de atitudinea elevilor săi, precizând că nu au avut noroc.

„L-am întrebat pe arbitru de ce dă cartonașe galbene la final, băieții erau nervoși, e normal după un înfrângere. Astăzi am pierdut un meci, dar am câștigat o echipă”, a mai spus el.

Recent, Dan Petrescu a izbucnit și după meciul cu bielorușii de la Neman Grodno. Acesta a fost încheiat la egalitate.

Revista presei