Renault, ofertă pentru soții care divorțează. Își pot primii banii pe mașină înapoi

Renault, ofertă pentru soții care divorțează. Își pot primii banii pe mașină înapoi Renault. Sursa foto: Pixabay

Renault vine în întâmpinarea cuplurilor cu o ofertă inedită. Producătorul auto îi vizează pe cei care și-au achiziționat modelul electric Scenic. Conform anunțului companiei, în caz de divorț, aceștia își pot primii banii înapoi.

Renault, ofertă pentru cupluri

Compania promite să restituie sumele celor care au achiziționat noul Scenic, însă au ajuns la divorț. De altfel, aceștia au lansat oferta pentru unul dintre cele mai bine vândute modele.

Potrivit reprezentanților Renault, mașina a fost lansată pe piață pentru a oferi o experiență aparte, care să le aducă fericire în relație. În caz contrar, aceștia își pot primi banii înapoi.

Compania garantează rambursarea banilor

 Noul model Scenic a ajuns pe piața auto în 2023 și se vinde cu 37.495 lire sterline. Acesta a fost conceput pentru a veni în sprijinul cuplurilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dacă soții și-au achiziționat mașina împreună, iar ulterior ajung la divorț, aceștia își pot primi banii înapoi.  

„Noul Scenic este o mașină de familie atât de perfectă încât cumpărătorilor li se promite fericirea relației - sau banii înapoi”, arată The Sun.

Conform descrierii făcute de producător, Scenic are dotări menite să aducă o experiență aparte șoferului și pasagerilor. Printre acestea se numără scaunele confortabile, interior spațios, sistem de navigație performant și funcționarea silențioasă.

Renault Scenic

Renault Scenic. Sursa foto: Instagram/ Renault France

„Scaunele confortabile, un sistem audio excelent și mult spațiu pentru toată lumea se dovedesc a fi cele mai bune modalități de a menține zâmbetul tuturor în timpul călătoriilor lungi cu mașina”, spune producătorul.

Renault Scenic din 2023, unul dintre cele mai vândute modele

Modelul a avut deja succes în rândul cumpărătorilor. De altfel, compania vine și cu alte oferte pentru aceștia.

„Renault Scenic E-Tech - Mașina Anului în Europa - este declarată mașina perfectă pentru fericirea în relații de către producătorii săi, iar cumpărătorilor cu bani gheață li se oferă acoperirea în caz de avarie în relații, care le garantează banii înapoi dacă se despart”, spun reprezentanții companiei.

Pentru a beneficia de ofertă, cumpărătorii trebuie să fi achiziționat vehiculul începând cu data de 1 ianuarie. Conform anunțului companiei, aceasta se încheie la finalul anului.

Revista presei