Corvinul Hunedoara, o nouă minune în Europa. CFR Cluj și Universitatea Craiova, submediocre

Corvinul Hunedoara, o nouă minune în Europa. CFR Cluj și Universitatea Craiova, submediocre Corvinul Hunedoara. Sursa foto: Facebook/ Corvinul Hunedoara

Update: CFR Cluj a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu modesta formație din Belarus, Neman Grodno, în prima manșă a turului 2 preliminar din Conference League.

Mai rău a ieșit Universitatea Craiova, care a fost învinsă, în deplasare, de slovenii de la Maribor, scor 0-2. Meciurile retur sunt programate joia viitoare.

România. Corvinul Hunedoara a terminat la egalitate 0-0 cu Rijeka în prima manșă a turului secund preliminar din Europa League. Returul este programat pentru joia viitoare.

Corvinul a rezistat în fața vicecampioanei din Croația, după ce a eliminat anterior vicecampioana Ungariei, Paksi, cu un scor general de 4-2.

Ne puteți urmări și pe Google News

Corvinul Hunedoara, egal cu vicecampioana Croației

În prima rundă, hunedorenii au eliminat echipa Paksi, vicecampioana și câștigătoarea Cupei din Ungaria, cu un scor de 4-0 în tur și 0-2 în retur.

În aceeași perioadă, Rijeka, vicecampioana Croației, și-a început campania europeană la Sibiu.

Corvinul Hunedoara a început meciul cu multă determinare, punând presiune pe poarta croată prin Sergiu Buș. Încă din minutul trei, atacantul a avut o oportunitate importantă, dar a trimis mingea peste poartă cu un voleu.

Rijeka a replicat prin Pasalic, care a ratat ținta de la distanță, și prin Obregon, care a trimis peste dintr-o poziție favorabilă de 7 metri.

NK Rijeka

NK Rijeka. Sursa foto: Instagram/ NK Rijeka

Începând cu minutul 60, Rijeka a început să pună presiune pe Corvinul Hunedoara și timp de un sfert de oră a dominat jocul, având ocazia de a deschide scorul prin Ivanovic.

Vicecampioana Croației a dat emoții în cele patru minute de prelungiri

După o eroare de preluare a lui Roger, Rijeka a recuperat mingea în apropierea careului advers și Ivanovic a avut șansa de a marca. Lefter a fost norocos, deoarece șutul lui Ivanovic a trecut ușor pe lângă poartă.

În cele patru minute de prelungiri, Rijeka a creat dificultăți, dar nu a reușit să înscrie. Astfel, soarta calificării se va decide în meciul de retur din Croația, potrivit gsp.ro.

Revista presei