Mihaela Geoană nu se dezice! Cum a fost surprinsă soția secretarului general adjunct al NATO. Video

Mihaela Geoană nu se dezice! Cum a fost surprinsă soția secretarului general adjunct al NATO. Video

Soția secretarului general adjunct al NATO, Mihaela Geoană, a fost surprinsă de către paparazzi EVZ într-o ipostază rar întâlnită. Aceasta s-a oprit la un magazin de flori și pare extrem de interesată de ofertă. Îmbrăcată într-o ținută lejeră cu o rochie pastelată, Mihaela Geoană studiază de zor florile expuse.

Părul este prins lejer la spate, dar per total, Mihaela Geoană arată cât de mult are grijă de ea. Revenind la flori, aceasta cere ajutor chiar și celui care se ocupa de magazin. După o analiză exactă, soția lui Mircea Geoană pare că s-a hotărât. Drept urmare îi plătește omului florile.

Soția lui Mircea Geoană, atentă la flori

Acesta din urmă o ajută până la mașină pentru a se asigura că totul este în regulă. Între timp Mihaela Geoană mai aranjează portbagajul pentru a avea unde le depozita. Ulterior aceasta închide portbagajul și își vede de drum. Mihaela Geoană se menține în formă indiferent de situație. Probabil în aceste zile mai mult ca de-obicei, mai ales că se pregătește să-și susțină soțul din punct de vedere politic.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mircea Geoană este unul dintre posibilii candidați la Președinția României din toamna acestui an. Drept urmare, soția sa se străduiește să fie la înălțime în cazul în care soțul ei decide să candideze din nou. Acesta a mai candidat odată la alegerile prezidențiale împotriva lui Traian Băsescu în anul 2009. Dar atunci a fost învins la distanță foarte mică.

Studii în America pentru copiii familiei Geoană

Ulterior acesta a devenit secretar adjunct al NATO, funcție din care va fi eliberat anul acesta. Și pe plan personal lucrurile merg unse pentru familia Geoană. Alex și Ana Maria Geoană, cei doi copii ai cuplului,  au făcut amândoi studiile în America.

Iar Ana Geoană și-a găsit și jumătatea peste hotare și s-a căsătorit anul trecut la Veneția. Nunta a fost una de vis la care au participat nume importante din politica mondială și din afaceri.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro
Revista presei