FCSB și-a aflat adversara din turul al 3-lea preliminar al Ligii Campionilor. Ghinion la tragerea la sorți

FCSB și-a aflat adversara din turul al 3-lea preliminar al Ligii Campionilor. Ghinion la tragerea la sorți FCSB. Sursă foto: Facebook/FCSB© FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

România. FCSB și-a aflat adversara în următorul tur preliminar. În scenariul în care roș-albaștrii vor câștiga în fața celor de la Maccabi Tel Aviv, vor da de câștigătoarea dintre Sparta Praga și Shamrock Rovers.

FCSB și-a aflat adversara din turul 3 de Champions League

Sparta Praga pleacă cu prima șansă în dubla cu irlandezii. Cu un lot estimat la 72 milioane de euro, cehii sunt cei mai dificili adversari pentru FCSB. Sparta Praga a reușit anul trecut eventul, cu patru puncte în fața celor de la Slavia Praga, Sparta s-a impus și în fața celor de la Viktoria Plzen în finala Cupei.

De partea cealaltă, irlandezii de la Shamrock sunt campionii ultimelor patru stagiaturi, cu un lot cotat de transfermarkt la mai puțin de 4 milioane de euro. Într-un scenariu în care FCSB vor pierde dubla cu Maccabi, echipa lui Charalambous va juca în turul trei preliminar din Europa League, din postura de cap de serie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Parcursul în cupele europene

Echipa pierzătoare dintre FK Panevezys (Lituania) și Jagiellonia (Polonia) vor da de FCSB în cazul în care roș-albaștrii vor pierde în fața echipei din Israel. Vor retrograda din Europa League următoarele echipe care vor pierde dubla, adică:

  • Ludogorets (Bulgaria) - Dinamo Minsk (Belarus)
  • APOEL (Cipru) - Petrocub Hîncești (Moldova)
  • FK Panevezys (Lituania) - Jagiellonia (Polonia)

Jagiellonia Bialystok este pe primul loc în Polonia și pleacă cu prima șansă în dubla cu Panevezys. Aceeași sursă precizează că lotul polonezilor, cotat la 17 milioane de euro, este cu 12 milioane peste  cel al lituanienilor.

FCSB

FCSB. Sursă foto: Facebook/ FCSB © Razvan Pasarica

FCSB poate prelu statutul de cap de serie

Într-un scenariu cu FSCB câștigătoare în dubla cu Macabi, roș-albaștrii vor prelua statutul de cap de serie. Primul meci se va juca, marți de la ora 20:30, iar returul va avea loc pe 31 iulie pe arena din Budapesta. Al doilea tur preliminar se joacă pe 6 sau 7 august, potrivit GSP.

Revista presei