Suspiciune de omor la Turda. Cadavru descoperit de polițiști într-un parc

Suspiciune de omor la Turda. Cadavru descoperit de polițiști într-un parc Criminaliști Sursa foto: Poliția română

Cluj. Suspiciune de omor în cazul unui cadavru de bărbat descoperit într-un parc din Turda. Autoritățile au reținut deja un suspect care ar fi implicat în acest caz.

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit de polițiști într-un parc din Turda. Acesta prezenta urme de lovituri la cap, fapt ce i-a făcut pe anchetatori să creadă că este vorba despre o crimă.

Suspiciune de omor la Turda

Polițiștii din Cluj Napoca au relatat că a fost descoperit cadavrul unui bărbat într-un parc din orașul Turda. Cazul este tratat ca o suspiciune de omor, dat fiind că victima prezenta urme de lovituri la cap. De altfel, bărbatul a fost identificat, ulterior, de polițiști. Aceștia au identificat și un potențial suspect, pe care l-au reținut pentru 24 de ore.

Conform unui comunicat de presă, polițiștii au fost solicitați printr-un apel la numărul de urgență 112. Apelantul a sunat și a transmis că în parc este cadadrul unei persoane. După primele cercetări, la fața locului, s-a conturat scenariul care a dus la o suspiciune de omor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Polițiștii au reușit să stabilească identitatea victimei, un bărbat de 52 de ani, și au început primele investigații.

Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală în vederea stabilirii cauzei morții. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili în ce condiții a murit bărbatul în colaborare cu procurorii. Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a deschis un dosar penal pentru suspiciune de omor.  cauzei decesului.

Crimă

Crimă. Sursa foto: Gerd Altmann/ Pixabay

Al doilea caz de omor la Turda

Cadavrul descoperit în parc este al doilea caz de suspiciune de omor înregistrat în municipiul Turda. Pe 17 iulie, polițiștii au descoperit un prim cadavru, al unui bărbat, într-o clădire din oraș. Procurorii și polițiștii au deschis un dosar penal și în acest caz, inițial pentru comiterea infracțiunea de crimă.

Ulterior, încadrarea a fost schimbată sub aspectul infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte.

Din cercetările preliminare s-a constatat că, pe 17 iulie, în jurul orei 05.40, a fost găsit cadavrul unui bărbat. Acesta a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie și stabilirea cauzei decesului.

Conform polițiștilor, și în acest caz a fost reținut un bărbat, pentru suspiciune de omor.

Crimă Brăila, presupusul făptaș

Suspectul crimei de la Brăila Sursa foto: Captură video

Cazuri de suspiciune de omor în România

În ultimele zile, în România au fost înregistrate mai multe cazuri de crimă. La Vaslui, un cuplu a fost arestat după ce cadavrul unui bărbat a fost descoperit pe marginea drumului, într-un geamantan. Cei doi au încercat să scape, însă au fost reținuți la Brașov.

Un alt caz de crimă a avut loc la Brăila. O femeie, medic stomatolog, originară din Republica Moldova, a fost găsită moartă, înjunghiată, în cabinetul medical. Și în cazul ei, anchetatorii au reținut un bărbat pentru suspiciune de omor.

O dublă crimă a avut loc și în Sectorul 4. Pe 19 iulie, polițiștii au fost sesizați de un bărbat că mătușa sa nu mai răspunde la telefon. Oamenii legii au mers la fața locului și au găsit o femeie și un bărbat morți. Ambele cadavre prezentau urme de violență.

Revista presei