Crima din Brăila. Principalul suspect recunoaște că a fost în cabinetul doctoriței. Noi date din anchetă

Crima din Brăila. Principalul suspect recunoaște că a fost în cabinetul doctoriței. Noi date din anchetă Suspectul crimei de la Brăila Sursa foto: Captură video

Ancheta legată de uciderea doctoriței din Brăila se complică.  După ore de audieri, presupusul criminal a recunoscut că a fost în cabinetul stomatologic. În schimb, acesta le-a spus oamenilor legii că a mers în unitatea medicală respectivă pentru un tratament stomatologic, menționând că a achitat și suma de 150 de lei.

Crima din Brăila. Presupusul făptaș a recunoscut că a fost în cabinetul doctoriței

Anchetatorii brăileni au refăcut filmul tragediei și au analizat imaginile în care apare și suspectul. Acesta ar fi mers prima dată în cabinet în jurul orei prânzului, când ar fi beneficiat de un tratament stomatologic.

Crimă Brăila

Medic stomatolog Brăila. Sursa foto: Facebook

Presupusul făptaș ar fi revenit la unitatea medicală în jurul orei 16:00, când ar fi comis fapta. Imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din zonă arată că acesta și-ar fi schimbat de mai multe ori haine și ar fi încercat să își șteargă urmele.

Probele biologice ale bărbatului, găsite în cabinetul stomatologic

Potrivit procurorului de caz, probele biologice găsite în unitatea stomatologică coincid cu cele ale bărbatului reținut  . În schimb, oamenii legii nu au găsit telefonul victime și nici arma crimei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Anchetatorii au ajuns la concluzia că acesta ar fi comis fapta în doar câteva zeci de secunde. Motivele care l-ar fi determinat pe brăilean să o ucidă pe doctoriță nu sunt încă stabilite, însă procurorii iau in calcul varianta unui omor la comandă.

Crima din Brăila. Părinţii victimei, acuzații către soțul acesteia

Părinții doctoriței au venit în Brăila pentru a ridica trupul victimei. Aceștia au lansat mai multe acuzații la adresa ginerelui lor, menționând că acesta ar fi comandat omorul.

Conform procurorului de caz, cei doi soți nu aveau datorii. Înainte de a-l reține pe presupusul făptaș, polițiștii l-au monitorizat timp de două zile pe bărbatul din Brăila. După ce ar fi comis omorul, acesta ar fi participat inclusiv la o nuntă alături de familie.

Revista presei
Partea lor de adevăr