Un nou film apare în cinematografe. O poveste plină de suspans, cu un final neașteptat

Un nou film apare în cinematografe. O poveste plină de suspans, cu un final neașteptat Cinema. Sursa foto: Arhiva EvZ

România. „Deadpool & Wolverine”, film produs Marvel, urmează să apară în cinematografe pe 26 iulie, în formatele 3D, IMAX 3D şi 4DX 3D. Avanpremierea va avea loc pe 24 iulie. Fanii universului Marvel deja pot cumpăra bilete.

Deadpool & Wolverine apare în cinematografe

Deadpool încearcă din nou să salveze omenirea, dar trebuie să îl găsească pe Wolverine, mutantul cu gheare de adamantium, înainte. Cei doi vor avea parte de multe provocări și situații neprevăzute, iar finalul va fi neașteptat.

Filmul este regizat de Shawn Levy, cunoscut pentru contribuţiile sale la „Free Guy” sau „Stranger Things”. Primarul trailer a apărut în timpul Super Bowl-ului și a fost văzut de un număr record de 365 de milioane de ori în primele 24 de ore.

Cine joacă în Deadpool & Wolverine

În noul film al lui Shawn Levy joacă Ryan Reynolds, Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni şi Matthew Macfadyen. Scenariul este scris de Ryan Reynolds, Rhett Reese, Paul Wernick, Zeb Wells şi Shawn Levy şi se bucură, la fel ca primele două parţi ale seriei, de o coloană sonoră impresionantă. Stray Kids, supergrupul K-Pop format din opt membri, contribuie de data aceasta cu o piesă nouă, intitulată „Slash”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Alt film care a apărut în cinematografe

Pe 20 iulie apare în cinematografe și filmul „Arca lui Noe: Aventuri șoricești”. Animația urmărește doi șoricei, pe Vini, un poet haios, dar foarte timid, și pe Tito, un chitarist talentat. Ei trebuie să urce pe Arca lui Noe și să evite o confruntare între carnivorele de pe corăbii și consumatorii de plante.

Regia este făcută de Sergio Machado, Rene Veilleux. Scenariul este scris tot de Sergio Machado. În film se aud vocile lui Rodrigo Santoro, Alice Braga,Karen Strassman, Ian James Corlett, Debra Wilson, Wilson Ruth, David Lodge, Christopher Corey Smith, Rick Zieff, Keith Silverstein,Marcelo Adnet.

Acest film este ideal atât pentru cei mici, cât și pentru adulți.

Revista presei