Insula Iubirii. Dezvăluirile dureroase ale unei foste gimnaste

Insula Iubirii. Dezvăluirile dureroase ale unei foste gimnaste Insula Iubirii. Sursă foto: Faceboo/Insula Iubirii

România. O fostă gimnastă participă ca ispită la emisiunea Insula Iubirii. La doar 31 de ani, Ioana Zamfir are o poveste de viață care bate orice film de dragoste.

O fostă gimnastă este ispită la Insula Iubirii

Vreme de opt ani, între 6 și 14 ani, Ioana Zamfir a făcut gimnastică, dar a renunțat după ce a realizat că nu-și dorește o carieră în acest domeniu. Dar nu a renunțat la sport, în prezent, ispita de la Insula Iubirii este antrenoare de fitness și pictează. Atunci când nu este în sala de forță își umple timpul cu ceea ce-i place cel mai mult, pictează.

La doar șase ani, Ioana Zamfir a fost trimisă la Onești să practice gimnastica de performanță. A renunțat opt ani mai târziu, în tot acest timp s-a simțit abandonată. După ce a încheiat socotelile cu sportul de performanță Ispita de Insula Iubirii a intrat într-o relație cu un bărbat cu 20 de ani mai în vârstă decât ea, în condițiile în care Ioana avea 14 ani.

Ioana Zamfir, ispită Insula Iubirii

Ioana Zamfir. Sursa foto: Facebook/Temptetation Island

O relație toxică

Din nevoie de a umple golul lăsat de părinți, cu care nu a avut o relație prea bună, Ioana s-a dedicat vreme de 15 ani partenerul ei mult mai în vârstă.  Cu toate acestea, ispita de la Insula iubirii susține că acei 15 ani au fost un coșmar.

Ne puteți urmări și pe Google News

Partenerul acesteia n-o lăsa să iasă singură din casă, să-și facă prieteni sau să vorbească în fața părinților partenerilor. Și dacă acest lucru nu ar fi de ajuns, ispita a fost terorizată psihic de partenerul ei. Bărbatul i-a indus Ioanei ideea că nu poate face nimic pe cont propriu.

Insula Iubirii

Insula Iubirii. Sursa foto: Facebook/Temptetation Island

Insula Iubirii a ajuns la ediția cu numărul 8

De 15 ani a avut nevoie să-și dea seama că a intrat într-o relație toxică. A lăsat toate problemele în spate și acum, Ioana este pregătită să înceapă o viață nouă. Showul a ajuns la ediția cu numărul opt, iar prima emisiune din acest sezon a început pe 15 iulie.

Revista presei
Partea lor de adevăr