Cea mai descărcată aplicație din lume. Ce îi fascinează pe utilizatori

Cea mai descărcată aplicație din lume. Ce îi fascinează pe utilizatori Aplicații. Sursa foto Pixabay

Instagram este, din nou, cea mai descărcată aplicație din lume. Aplicația a ajuns pe 61 de milioane de dispozitive la nivel mondial. Instagram este un serviciu online de photo-sharing, video-sharing și rețea socială care oferă utilizatorilor posibilitatea să încarce poze și video-uri, să le aplice filtre digitale și să le publice pe alte aplicații. Utilizatorii pot să comunice cu oameni din toată lumea pe Instagram.

Instagram

Instagram. Sursa foto Pixabay

Tik Tok, detronat din nou de Instagram

Tik Tok și-a pierdut din utilizatori și a ajuns pe locul doi. Tik Tok a avut 52 de milioane de downloadări estimate în iunie. Descărcările lunare în SUA au crescut cu 25% anul acesta. Și Facebook, WhatsApp și Telegram se află topul celor mai descărcate 5 aplicații din lume. Telegram a ieșit din top 5 în mai, după ce a fost pe locul 5 timp de câteva luni bune. Acum este în top cu 32 de milioane de descărcări estimate.

Tik Tok

Tik Tok. Sursa foto Pixabay

Threads, aproape la fel de populară ca X

Temu și-a păstrat locul 6, ajungând pe locul 2 în App Store și pe locul 7 în Google Play, în urma unor campanii publicitare de amploare. CEO-ul Temu a investat sume uriașe de banii în campaniile publicitare, care se pare că au dat roade. Threads, aplicația care este aproape la fel de populară ca X, a urcat pe locul 8, cu 23 de milioane de descărcări. Aplicația lui Elon Musk, X, a rămas în urmă cu descărcările în iunie, din nou, cu doar 12 milioane de descărcări estimate pe App Store și Google Play.

O nouă aplicație a intrat în clasament

Disney+ Hotstar a intrat în clasament în iunie cu 23 de milioane de descărcări estimate. Descărcările au crescut la începutul lunii iunie și apoi au scăzut la sfârșitul acesteia, sugerând că nu vom vedea Disney+ Hotstar înapoi în curând. Conform App Intelligence, în iunie, primele 10 cele mai descărcate aplicații au avut un total de 355 de milioane de descărcări la nivel global.

Ne puteți urmări și pe Google News

Revista presei