Atacatorul lui Trump, reperat cu 26 de minute înainte de a trage

Atacatorul lui Trump, reperat cu 26 de minute înainte de a trage Donald Trump după tentativa de asasinat. Sursă foto: Facebook

Apar noi detalii despre atacatorul care a vrut să îl ucidă pe fostul președinte american Donald Trump. Presa dezvăluie că o echipă de lunetiști se afla chiar în clădirea pe acoperișul căreia era atacatorul. Potrivit unor noi informații care ridică mari semne de întrebare, polițiștii de la fața locului l-ar fi fost reperat cu 26 de minute înainte ca acesta să tragă glonțul spre Trump.

Trăgătorul a fost văzut când se urca pe acoperiș

O echipă de lunetiști s-ar fi aflat chiar în clădirea pe acoperișul căreia se instalase atacatorul, iar polițiștii l-ar fi reperat pe trăgător chiar din momentul în care escalada clădirea, cu 26 de minute înainte de a trage glonțul spre Donald Trump. Acestea sunt informațiile bombă care apar acum în presa americană.

În mod inexplicabil, polițiștii nu au intervenit, deși l-au considerat suspect și i-ar fi făcut două fotografii.

Agenții aflați la fața locului l-au observat pe Crooks, în vârstă de 20 de ani, urcându-se pe acoperiș și poziționându-se la doar 130 de metri distanță. Rapoartele recente ale poliției arată că agenții i-au făcut două fotografii pentru că se comporta suspicios, au declarat surse pentru WPXI.

Ne puteți urmări și pe Google News

Lunetiștii și atacatorul, în aceeași clădire

O echipă de contra-lunetişti se afla în interiorul clădirii care era folosită ca „post de pază” în timpul evenimentului, când Crooks, atacatorul de 20 de ani, a apăsat pe trăgaci, scrie și The New York Post.

Donald Trump

Donald Trump. Sursa foto Youtube

Serviciul Secret al SUA se confruntă cu întrebări tot mai mari cu privire la modul în care Crooks a reușit să-l împuște pe fostul președinte și să omoare un bărbat aflat în mulțime la miting.

Atacatorul a fost observat și de participanții la miting

O înregistrare care ridică, de asemenea, mari semne de întrebare arată mai mulți martori care avertizează ofițerii și strigă îngrijorați arătând spre acoperiș. În acel moment, trăgătorul ar fi fost observat când se târa până la poziția sa de tragere.

Akte informații se referă la faptul că acoperișul pe care s-a urcat atacatorul ar fi fost semnalat ca fiind o „vulnerabilitate” de securitate.

Directorul Serviciilor Secrete, Kimberly Cheatle, a declarat luni seară că nu va demisiona, în ciuda apelurilor tot mai mari pentru a se retrage din cauza unuia dintre cele mai îngrozitoare acte de violență politică din istorie.

Revista presei
Un tren spre Moscova