Becali, avere prăduită la nunta lui Ianis Hagi. Lăutari, nevastă și citate din Scripturi

Becali, avere prăduită la nunta lui Ianis Hagi. Lăutari, nevastă și citate din Scripturi Gigi Becali. Sursa foto: Facebook/Goal

România. Gigi Becali a cheltuit o avere la nunta lui Ianis Hagi și a Elenei Tănase și nu neapărat pentru dar. Latifundiarul din Pipera a uitat că FCSB a obținut doar un punct în prima etapă din Superliga și a încins ringul de dans.

Gigi Becali, show de zile mari la nunta lui Ianis Hagi

Deși a declarat în urmă cu ceva timp că nu va mai participa la astfel de evenimente, Gigi Becali a făcut o excepție pentru Ianis Hagi, fiul nașului său, Gică. Pentru o noapte, finanțatorul FCSB-ului a uitat de vârsta pe care o are și s-a distrat ca la 20 de ani.

Duminică, 14 iulie, fiul „Regelui” Hagi s-a căsătorit cu Elena Tănase. Cununia religioasă a avut loc la Biserica Visarion din Capitală, iar de la ora 19:00, nuntașii s-au mutat la Palatul Știrbey din Buftea. Nume mari au participat la nunta lui Ianis, printre ei Gigi Becali, Mircea Geoană sau Simona Halep.

Ne puteți urmări și pe Google News

A plătit 30.000 de euro lăutarilor

Gigi Becali s-a remarcat și prin piesele vestimentare, a purtat un costum alb la care a asortat un papion negru, așa cum a cerut Ianis. Încântat de atmosfera creată de interpretul machedon Pindu, latifundiarul din Pipera a încins ringul de dans.

Pentru atmosfera creată lăutarii au fost răsplătiți de Gigi Becali cu aproximativ 30.000 de euro, cam cât ar costa o garsonieră într-un oraș din provincie sau, după cum au relatat cei de la iAMSPORT, salariul lui Vlad Chiricheș pentru o lună ori remunerația tehnicianului Charalambous pe 3 luni.

Gigi Becali: Dragostea face toate, biruiește totul

La începutul petrecerii, afaceristul le-a declarat jurnaliștilor că nu avea de gând să dea curs invitației. Însă i-a făcut pe plac soției sale. „Vreau să mă abțin (n.r. să nu vină), dar nevasta mea mi-a zis. Te încearcă un sentiment așa. Zici trece timpul, trece viața și ne vom duce.

Parcă ieri era Gică la nuntă la el, acum e nunta lui Ianis. Trec anii repede... am 66 de ani, nici nu îmi vine să cred. Când e dragoste, e dragoste! Dragostea face toate, biruiește totul”, a spus Becali.

Revista presei