Un cuplu de YouTuberi, critici usturătoare. Au făcut un experiment îngrozitor cu fata de doi ani

Un cuplu de YouTuberi, critici usturătoare. Au făcut un experiment îngrozitor cu fata de doi ani Copil în mașină. Sursa foto Pixabay

Japonia. Scandal pe Youtube. Un cuplu japonez, cunoscut pentru încărcarea de videoclipuri de familie sănătoase pe YouTube, a stârnit controverse după ce și-a filmat fiica de 2 ani plângând într-o mașină încuiată într-o zi toridă de vară. Videoclipul, intitulat „Sub soarele arzător... fiica mea de 2 ani a fost încuiată în mașină”, îl arată pe tată filmându-și fiica în timp ce plânge disperată timp de aproximativ 30 de minute, după ce a rămas accidental blocată în mașina familiei, fără ferestre deschise.

Videoclip tulburător pe Youtube

Videoclipul tulburător, care a fost între timp eliminat de pe canalul de YouTube al familiei Rau-nano, îl arată pe capul familiei așezând fiica cea mare, Nanoka, în vârstă de doi ani, pe bancheta din spate a mașinii Toyota a familiei, și pregătindu-se să facă același lucru cu sora ei mai mică. În acest moment, Nanoka, care ține cheile mașinii în timp ce tatăl ei se ocupă de sora mai mică, se blochează din greșeală în mașină.

Youtube

Youtube. Sursa foto Pixabay

Tatăl nici n-a sunat la serviciile de urgență

Tatăl nu sună la serviciile de urgență și nu cere ajutorul nimănui, în schimb o filmează pe fetiță în timp ce repetă cu voce tare „Este o urgență! Nanoka este încuiată în mașină. Mașina este încuiată și ea nu poate ieși!” Apoi acesta începe să îi dea instrucțiuni prin care cea mică să deschidă mașina. Experții în comportamentul copiilor explică faptul că aceste instrucțiuni sunt practic imposibil de înțeles de către un copil mediu de 2 ani, așa că a te aștepta ca Nanoka să le urmeze este pur și simplu o prostie.

Mașină automată

Mașină. Sursa foto: Pixabay

După ce filmează aproximativ o jumătate de oră de conținut, tânărul tată sună calm un lăcătuș care reușește să deblocheze ușa din exterior și să o elibereze pe Nanoka. Cuplul a decis că chinul a făcut un conținut bun, așa că a fost încărcat pe YouTube. Criticile au început să curgă în secțiunile de comentarii, iar videoclipul a fost în cele din urmă dat jos.

Ne puteți urmări și pe Google News

Și-au cerut scuze pe Youtube

În urma reacțiilor masive, cuplul mamă-pată a prezentat un videoclip de scuze, exprimându-și regretul pentru incidentul nefericit și explicând că nu au intenționat niciodată să își supună copilul la stres sau să îi facă rău în vreun fel. Ei au anunțat, de asemenea, că vor lua o scurtă pauză de pe YouTube pentru o vreme, pentru a se gândi la viitorul familiei, potriviti odditycentral.

Revista presei