Denis Alibec nu exclude să revină în Superliga. Câți bani cere atacantul român pentru a reveni în țară

Denis Alibec nu exclude să revină în Superliga. Câți bani cere atacantul român pentru a reveni în țară Denis Alibec. Sursa foto: Facebook/Denis Alibec

România. Deși are 30 de ani, Denis Alibec este în continuare dorit de echipele din Superliga. Atât Farul Constanța cât și FCSB sunt interesate de serviciile atacantului român.

Denis Alibec, dorit de Farul Constanța și FCSB

Cu toate acestea, Denis Alibec a declarat  recent că va evolua doar pentru Farul Constanța în cazul în care va reveni în Superliga. Gică Popescu, președintele echipei din Ovidiu, a transmis că Denis Alibec este în continuare jucător celor de la Muaither.

Însă, Baciul nu exclude posibilitatea ca atacantul român să revină la Farul Constanța în cazul în care va rămâne liber de contract. „Este jucător sub contract la altă echipă. Să dea Dumnezeu să rămână liber și să vină la noi.Cine nu și l-ar dori? Facem supoziții fără să știm”, a declarat Gică Popescu.

Denis Alibec

D. Alibec Sursa foto: Facebook

Va juca doar la Farul Constanța

Încă nu se știe ce se va întâmpla cu Denis Alibec în această perioadă de transferuri. De asemenea, și Gigi Becali a declarat că și-l dorește pe. În stilul său caracteristic, finanțatorul FCSB-ului a comentat declarațiile făcute de  Emilia Stroe, mama atacantului român.

Ne puteți urmări și pe Google News

Femeia a declarat la rândul ei că Denis Alibec va juca doar la Farul Constanța în cazul în care se va hotărî să revină în țară. Într-o intervenție televizată, latifundiarul din Pipera a afirmat că Alibec nu a semnat cu FCSB din cauza declarațiilor pe care Becali le-a făcut.

Denis Alibec poate evolua în Champions League dacă semnează cu FCSB

Finanțatorul FCSB-ului a dezvăluit și discuția pe care a avut-o cu Alibec referitor la revenirea atacantului la formația patronată de Gigi Becali. „Eu n-am nimic cu Denis. El a deschis geamul și mi-a făcut cu mâna, l-am întrebat Ce faci?

Vii la mine și el mi-a zis că 'I-am promis Regelui' (n.r. Gică Hagi). El a fost în cantonament cu jucătorii acolo și a zis că dacă-i dau 20.000, vine. El poate să joace în Champions League acum”, a spus Gigi Becali.

Revista presei