Andrei Rațiu are preț. Rayo Vallecano a stabilit suma de transfer a fundașului

Andrei Rațiu are preț. Rayo Vallecano a stabilit suma de transfer a fundașului Andrei Rațiu. Sursa foto: Facebook

Andrei Rațiu a fostul unul dintre jucătorii care au ieșit în evidență la Euro 2024. Fundașul a jucat la mai multe cluburi printre care Villarreal și Huesca, în Spania, iar în Olanda la ADO Den Haag. Iar acum, scrie presa spaniolă, se află pe lista de transferuri a clubului Rayo Vallecano.

Andrei Rațiu are un preț. Suma cu care vrea să-l transfere Rayo Vallecano

Rayo Vallecano a stabilit suma de transfer a fundașului român după ce a atras atenția datorită evoluțiile sale de la Campionatul european din Germania.

Andrei Rațiu este curtat de mai multe echipe din Premier League. Printre acestea ar fi Brighton și Brentford, iar în presa spaniolă a anunțat că Rayo Vallecano ar vrea zece milioane de euro pe fundașul român.

Andrei Rațiu a intrat pe teren de 16 ori pentru Rayo Vallecano în etapa care s-a încheiat recent. Fundașul născut la Aiud dar a fost crescut în Spania. De asemenea, a fost cotat la 1,4 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane jucând fotbal, persoane jucând fotbal şi textAndrei Rațiu are un preț.  Sursa foto: Facebook

Fundașul român ar fi curtat și de câștigătoarea Europa League, Atalanta

Potrivit site-ului Mundo Deportivo, Rațiu a ar fi curtat și de câștigătoarea Europa League, Atalanta. În realitate, scrie presa spaniolă, clubul spaniol este gata să-l transfere pe Andrei Rațiu pentru o sumă mult mai mică, adică cinci milioane de euro.

Andrei Rațiu, curtat și de turci

Presa a mai anunţat că echipele Turciei, Galatasaray şi Fenerbahce îl au în vedere pe Andrei Raţiu. Mai exact, jurnalistul spaniol Amaro Jonay scrie că Fenerbahce, echipă antrenată de Jose Mourinho şi Galatasaray îl doresc pe român cu scopul de a întări „flancul drept”.

”Fenerbahce şi Galatasaray au pe listă opţiunea de a se întări în flancul drept cu jucătorul lui Andrei Raţiu. Nu sunt oferte pe masă deocamdată şi nu este prima opţiune a celor două cluburi”, a scris Amaro Jonay pe platforma X, fostă Twitter.

Revista presei