Samsung lansează inelul inteligent Galaxy Ring. Monitorizează și sforăitul

Samsung lansează inelul inteligent Galaxy Ring. Monitorizează și sforăitul Galaxy Ring. Sursa foto: Samsungmoblepress.com

Coreea de Sud. Gigantul tehnologic Samsung pregătește miercuri, 10 iulie, lansarea primului său inel inteligent „Galaxy Ring”. Prețul va fi pe măsura specificațiilor pe care dispozitivul inteligent le are.

Samsung lansează „Galaxy Ring”

Inelul inteligent, dar și noile telefoane pliabile Samsung vor fi prezentate la evenimentul Galaxy Unpacked. Primele imagini și informații cu inelul inteligent au fost date publicității și se pare că așteptarea fanilor se apropie de fnal.

Prețul inelului inelului intelingent Samsung Galaxy Ring se apropie de cel al ceasului Galaxy Watch. Deși zvonurile inițiale sugerau că inelul urmează să fie vândut cu cel mult 350 de dolari, publicația franceză Delabs a dezvăluit recent că fanii europeni vor scoate din buzunar undeva la 450 de euro pentru dispozitivul inteligent conceput de Samsung.

Ne puteți urmări și pe Google News

Un preț piperat

Cu toate acestea, prețul pentru versiunea de top al dispozitivului inteligent nu a fost încă făcut public. Însă nu este exclus ca Samsung să ofere funcții suplimentare. Galaxy Ring vine în nouă mărimi și trei culori: negru, auriu și argintiu.

Inelul inteligent dezvoltat de Samsung rivalizează cu Oura Ring Generation 3, pentru care clienții vor plăti lunar un abonament suplimentar de 6% pentru accesul complet al funțiilor. Încă nu se știe dacă gigantul tehnologic va introduce un abonament suplimentar și pentru Galaxy Ring. Prețul ridicat indică totuși faptul că producătorul sud-coreean ar putea evita această formă de taxare.

Samsung Galaxy Ring

Galaxy Ring. Sursa foto: samsungmobilepress.com

Samsung Galaxy Ring va fi lansat oficial pe 10 iulie

Inelul Galaxy a fost prezentat sumar la Samsung Unpacked 2024, alături de telefoanele de ultimă generație Galaxy S24 și S24 Ultra. Ulterior compania sud-coreeană a prezentat inelul și în februarie la Mobile World Congress, însă nu a precizat și o dată oficială când inelul inteligent ar putea fi lansat oficial.

Samsung a înregistrat numele Galaxy Ring în februarie 2023, împreună cu o grămadă de alte nume care s-ar putea referi fie la caracteristicile inelului, fie la alte produse. Galaxy Ring vine cu funcții avansated de monitorizare în timp real a sănătății.

Inelul are un senzor care măsoară temperatura pielii, a stresului, a ritmlui cardiac. Mai mult decât atât, sud-coreenii au introdus o funcție care analizează tiparele de somn și indentifică problemele de sforăit.