Lucrul pe care Teo Trandafir nu l-a făcut niciodată: Mă mănâncă de vie treaba asta

Lucrul pe care Teo Trandafir nu l-a făcut niciodată: Mă mănâncă de vie treaba asta Teo Trandafir. Sursa foto Youtube

București. Teo Trandafir a declarat că nu s-a uitat aproape niciodată la emisiune în care apare și că este extrem de critică cu ea. Prezentatoarea a mai spus că suferă de sindromul impostorului și că îi este extrem de greu. Aceasta este nemulțumită de ea din toate punctele de vedere.

Sindromul de care suferă Teo Trandafir

„Cum mă biciuiesc eu, nu o face nimeni! Ştiu de ce, unde doare mai tare şi cât să dau. Fac asta pentru că nu-mi place ce fac, nu-mi place ce zic, nu-mi place cum mă port. Uneori mă întreb de ce fac asta? Nu-mi place nimic la mine. Îmi foloseşte ca să nu mă înmoi, mă ţine mereu în priză chestia asta. Am sindromul impostorului. Mă mănâncă de vie treaba asta, simt că nu merit tot ceea ce am. Probabil asta mă şi duce înainte, nu ştiu exact”, a spus Teo Trandafir în cadrul podcastului moderat de Ilinca Vandici.

Cum se manifestă acest sindrom

Sindromul impostorului este un termen psihologic care descrie sentimentul persistent că succesul personal sau profesional al unei persoane nu este meritat. Persoanele care suferă de acest sindrom consideră că n-au nicio calitată și că nu merită să aibă succes sau noroc în viață.

Teo Trandafir

Teo Trandafir. Sursa foto Youtube

Sindromul impostorului se poate manifesta printr-o varietate de simptome emoționale și cognitive, inclusiv frica constantă că ceilalți vor descoperi că nu ai nicio calitate. Cei care suferă de acest sindrom sunt extrem de perfecționiști, dar și anxioși. Ei nu sunt mulțumiți niciodată de viața lor și își doresc mereu să schimbe ceva sau să devină mai buni.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cariera impresionantă a lui Teo Trandafir

Teo Trandafir este una dintre cele mai longevive prezentatoare din țară. Ea a fost producătoare, actriță, prezentatoare de radio și deputată PDL. Din 9 septembrie 2013, aceasta a prezentat emisiunea Teo Show de la Kanal D. Ea a moderat și emisiunea Teo, difuzată de Pro TV în perioada 2000-2006. La începutul lui 2012, Teo a jucat în serialul de televiziune Pariu cu viața, difuzat de Pro TV, iar pe 3 februarie 2012 și-a anunțat demisia din Parlamentul României. În prezent, are o emisiune cu Ilinca Vandici.