Filmul de pe Netflix care a primit toate aprecierile. Nicole Kidman joacă rolul principal

Filmul de pe Netflix care a primit toate aprecierile. Nicole Kidman joacă rolul principal Netflix. Sursa foto: pixabay

Cel mai nou film de pe platforma de streaming Netflix a reușit să primească aprecierile românilor, iar protagonista, Nicole Kidman, a atras atenția cu apariția sa în acest proiect. Pelicula a ajuns pe prima poziția în clasamentul celor mai vizionate filme din Romînia.

Filmul de pe Netflix care a primit toate aprecierile. Nicole Kidman e în rol principal

Pelicula „A Family Affair”, difuzată de Netflix, a ajuns pe prima poziție în clasamentul celor mai vizionate filme din România. Nicole Kidman joacă un rol esențial în această comedie romantică americană, remarcându-se prin performanța sa sub regia lui Richard LaGravenese și scenariul lui Carrie Solomon.

Premiera filmului a avut loc pe celebra platformă de streaming pe 28 iunie 2024, captând rapid atenția publicului global. Cu o durată de 1 oră și 53 de minute, „A Family Affair” a urcat pe primul loc în topul celor mai vizionate filme din România, în ciuda recenziilor mixte. Pe lângă Nicole Kidman, distribuția notabilă include actori precum Zac Efron, Joey King, Liza Koshy și Kathy Bates. Deși diferențele de vârstă dintre actori au generat diverse opinii, chimia dintre aceștia adaugă un strat interesant dinamicii poveștii.

Scenariul filmului se concentrează pe asistenta unui star de cinema extrem de pretențios, interpretată de Joey King. Aceasta întâmpină dificultăți în a fi luată în serios de angajatorul său celebru, jucat de Zac Efron. Tensiunile dintre cei doi ating un punct culminant când asistenta descoperă că starul este îndrăgostit de mama sa, interpretată de Nicole Kidman, adăugând umor și dramatism poveștii și transformând-o într-o comedie romantică pe placul multora.

A Family Affair

A Family Affair. Sursă foto: Netflix

Reacții mixte din partea criticilor

Filmul a primit critici diferite, dar a câștigat rapid o mulțime de vizualizări. „A Family Affair” a ajuns la 26,8 milioane de vizionări între 24 și 30 iunie 2024, fiind pe primul loc în topul celor mai vizionate filme de pe Netflix.

Criticul Glenn Kenny de la New York Times a descris filmul ca fiind demn de titlul „The Longest Eye Roll”, subliniind sentimentele de stânjeneală și neîncredere pe care le-a experimentat în timp ce l-a văzut. Emily Zemler de la Observer a descris dinamica relației ca fiind „stânjenitoare și inconfortabilă”, subliniind lipsa de chimie dintre vedetele principale.

„The Independent” a comparat filmul cu o altă poveste de dragoste lansată la începutul anului, „The Idea of You”, care explorează o temă similară: o mamă care se îndrăgostește de un muzician tânăr. Această comparație subliniază tendința actuală a filmelor de a explora relații neconvenționale și complexe, care captează interesul publicului.

Ce spun protagoniștii despre proiectul Netflix

În „A Family Affair”, Nicole Kidman, care a jucat o mulțime de roluri apreciate și variate în cariera ei, oferă o interpretare care a atras atât laude, cât și critici. Încă o dată, rolul său de mamă îndrăgostită este interpretat cu sensibilitate și profunditate, demonstrând versatilitatea și talentul actriței. Kidman reușește să capteze atenția și să transmită emoțiile complicate ale personajului său chiar și în fața criticilor.

„Sunt încă îndrăgostit de Nicole", a recunoscut Zac Efron într-un interviu pentru publicația Deadline. „Există o parte din mine care se ciupește când se gândește alături de cine lucrează. Cred că acest lucru a fost mai pronunțat în timpul The Paperboy (un alt film în care au jucat împreună n.r) pentru că eram mult mai tânăr. Am fost foarte emoționat la acea vreme”.

Nicole Kidman a explicat că încrederea pe care o au unul în altul și departe de platourile de filmare a fost un avantaj atunci când au făcut din nou echipă pentru A Family Affair.

„Este de ajutor atunci când faci acest tip de muncă să existe deja o istorie împreună, pentru că este ușor”, a spus Kidman. „Nu lucrezi pentru a crea o istorie. Așa că nu mă întreb: "Pot să te ating? Mă simt incredibil de încrezătoare în Zac”.

Efron a fost în asentiment cu actrița, adăugând: „Amândoi ne simțim în siguranță și avem grijă unul de celălalt”.