O femeie, fără permis de conducere, și-a călcat mama cu mașina

O femeie, fără permis de conducere, și-a călcat mama cu mașina Accident. Sursa Foto: Arhiva EVZ

O femeie, fără permis de conducere, şi-a călcat mama în timp ce făcea manevre cu mașina pentru a parca în curtea casei. Accidentul s-a produs în comuna Armeni, judeţul Sibiu.

O femeie, fără permis de conducere, și-a călcat mama cu mașina

IPJ Sibiu a anunțat că polițiștilor li s-a cerut să intervină de urgență într-un caz de vătămare corporală. Este vorba despre o femeie care a dat pur și simplu cu mașina peste mama sa în timp ce se chinuia s-o parcheze. Din neatenție, dar și pentru faptul că nu știa să conducă, și-a accidentat mama.

În comunicatul transmis de IPJ Sibiu se arată că „Poliţiştii sibieni intervin la un accident rutier petrecut în localitatea Armeni, soldat cu vătămarea corporală a unei femei în vârstă de 65 de ani”.

De asemena, mai spun polițiștii, „În timp ce conducea un autoturism cu intenţia de a-l parcă în curtea unui imobil, deşi nu deţine dreptul de a conduce, o femeie în vârstă de 40 de ani, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a accidentat-o pe femeia de 65 de ani, mama să, aflată în curte”, se maia rată în comunicatul emis de către IPJ Sibiu.

Ne puteți urmări și pe Google News

O femeie, fără permis de conducere, și-a călcat mama cu mașina. Sursa foto: sibiuindependent.ro.

Mama a rămas blocată sub mașină

Serviciului de Ambulanţă Sibiu a ajuns la fața locului pentru a acorda primele îngrijiri medicale mamei călcate cu mașina. Femeia a fost găsită bolcată sub mașina condusă de fiica sa. Pentru a fi scoasă de sub autoturism, a fost nevoie de un echipaj de descarcerare.

„Echipajul SAJ prezent la faţă locului a preluat victima şi a transportat-o la UPU Sibiu. Pacienta policontuzionată a suferit traumatisme craniene, faciale, de membre superioare şi toracice. Starea este relativ stabilă, dar necesită investigaţii amănunţite în Unitatea de Primiri Urgenţe”, a mai anunțat Serviciul de Ambulanţă Sibiu.