Vacanță cu scandal. Indivizi căutați de poliție după o bătaie în Eforie

Vacanță cu scandal. Indivizi căutați de poliție după o bătaie în Eforie Poliție. Sursa foto: Arhiva EVZ

Poliția caută mai mulți indivizi implicați într-o bătaie în stațiunea Eforie. Adunați cu ambulanța și internați în spital, după conflict, scandalagii au fugit înainte să primească îngrijiri.

Vacanța la mare, pe timpul verii, este pentru relaxare și ars la soare. Pe unii, însă, căldura excesivă, urmată de consumul de bere la pahar, pe plajă, în face agresivi.

Poliția caută trei bătăuși

Duminică seara, în stațiunea Eforie, a izbucnit un scandal între mai mulți turiști care se întorceau de la plajă. Trei bărbați s-au luat la ceartă și, imediat, la bătaie, în zona Belona, pe aleea care duce în stațiune. Martorii, speriați, au solicitat intervenția autorităților și au sunat la numărul de urgență 112.

La fața locului și-au făcut apariția, destul de repede, mai multe echipaje de jandarmi, polițiști, dar și o ambulanță. Cei trei bătăuși au fost urcat în mașina de salvare și duși la spital pentru diagnosticare și îngrijiri. Urma ca polițiștii să-i preia și să-i sancționeze conform prevederilor din lege.

Ne puteți urmări și pe Google News

Doar că indivizii nu au mai așteptat ca poliția să-și facă apariția să-i ia la întrebări. Cum au fost descărcați la spital, și-au luat picioarele la spinare și duși au fost. Totul pentru a evita eventualele amenzi sau, și mai grav, dosare penale.

smurd

Smurd. Sursa foto: Arhiva EVZ

Anchetă din oficiu la Eforie

În afară de turiștii speriați de cei trei scandalagii, pare că nu au mai fost alte neajunsuri. Drept care nu a fost depusă nici o plângere, după cum a confirmat Poliția Constanța. Cu toate acestea, polițiștii s-au autosesizat și au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte vioențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din informațiile prezentate de Poliția Constanța, cei trei s-au luat la bătaie în zona Belona. După apariția forțelor de ordine, însă, până au fost duși la spital, pare că s-au liniștit și și-au rezolvat disputele fără violență. Astfel că au dispărut imediat ce au fost coborâți din ambulanță.

„Din cercetările efectuate până în prezent, rezulă că trei bărbaţi s-ar fi agresat fizic reciproc, pe fondul unui conflict spontan, pe aleea Belona din oraşul Eforie. Aceştia au fost transportaţi la spital. Dar au părăsit unitatea medicală înainte de a fi examinaţi. Până în momentul de faţă, nicio persoană nu a dorit să depună plângere”, a informat, luni, 24 iunie, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța.

Poliția are experiență cu bătăile între turiști

Astfel de incidente violent între turiști apar destul de des în stațiunile de la Marea Neagră. E drept că cele mai multe dintre ele nu sunt sesizate forțelor de ordine și sunt cunoscute doar de cei implicați sau apropiații lor.

În urmă cu un an, un incident similar celui de la Eforie s-a lăsat cu o bătaie între forțele de ordine și turiști. Poliția a fost implicată într-un scandal cu alți patru bărbați iritați că nu sunt lăsați să se bată între ei.

Incidentul s-a petrecut pe o plajă din Costinești, în august 2023. Patru bărbați au fost reținuți pentru că au devenit agresivi cu polițiștii și jandarmii. Aceștia au intervenit deoarece indivizii au agresat doi tineri.

În cele din urmă, indivizii au fost imobilizați și reținuți pentru audieri.