Gabi Bădălău se pregătește de un tun imobiliar. Din ce vrea să facă fiul fostului senator o avere

Gabi Bădălău se pregătește de un tun imobiliar. Din ce vrea să facă fiul fostului senator o avere Gabi Bădălău. Sursa foto Youtube

Gabi Bădălău se pregătește să scoată o avere din complexul rezidențial pe care l-a dezvoltat. Acesta se află într-o zona limitrofă a Bucureștiului. Potrivit spuselor afaceristului este probabil cel mai luxos cartier de vile. Drept urmare și profiturile ar trebui să fie pe măsură. O astfel de casă se vinde cu peste 100.000 de mii de euro.

Rămâne de văzut dacă pe partea imobiliară va avea același succes ca și în cel de evenimente. Pentru că aceasta nu este singura afacere pe care Bădălău o are.

Avere din imobiliare

Acesta mai deține și un salon de evenimente în zona Bolintin, care se pare că are un real succes. Dacă pe plan profesional lucrurile par să meargă brici pentru prosperul om de afaceri, pe plan personal, situația nu e tocmai roz. Asta pentru că în urmă cu două săptămâni acesta a decis să se despartă de Bianca Drăgușanu.

Mai exact ar fi blocat-o pe diva blondă pe toate rețelele de socializare și telefonie mobilă. A fost pentru prima dată când afaceristul a luat o astfel de decizie. Motivul ar fi acela vă vedeta l-ar fi înșelat în ultimele 6 luni de zile cu nimeni altul decât doctorul estetician care a operat-o. De altfel, Gabi Bădălău a și declarat public acest lucru, în timp ce Bianca Drăgușanu l-a contrazis.

Ne puteți urmări și pe Google News

Bădălău, în Grecia cu noua iubită

Cert este că cei doi s-au despărțit, iar Bădălău și-a găsit deja o altă iubită. Este vorba despre rusoaica Daria pe care afaceristul a scos-o deja în lume la brațul lui. Ba mai mult de atât.

Potrivit paginii lui de Instagram, cei doi sunt deja într-o vacanță pe un tărâm însorit cu plajă și mare, semn că și afacerile îi merg bine, dar și relația. Drept urmare, el și noua iubită sunt într-o vacanță în Mykonos, Grecia. Amândoi au postat pe rețelele de socializare imagini de acolo.