Răzvan Marin, dorit la Steaua Roșie Belgrad. Mijlocașul, cotat la 2,7 milioane de euro

Răzvan Marin, dorit la Steaua Roșie Belgrad. Mijlocașul, cotat la 2,7 milioane de euro Răzvan Marin. Sursa foto: Facebook

Răzvan Marin, mijlocașul împrumutat de Cagliari la Empoli, este dorit la Steaua Roșie Belgrad. Jucătorul român are toate șansele să se transfere după Euro 2024.

Răzvan Marin este dorit la Steaua Roșie Belgrad

Presa din Serbia a anunțat că internaționalul român ar putea trece la Steaua Roșie Belgrad după Campionatul European, decizia este în mâinile antrenorului Vladan Milojević. Transferul vine într-un moment foarte bun pentru echipa Stelei Roșii Belgrad deoarece Marin intră în ultimul an de contract cu Cagliari, iar italienii, se presupune, că vor cere o sumă mai mică.

Reamintim că Marin este fotbalistul lui Cagliari până în 2025, dar în ultimii doi ani a jucat la Empoli, sub formă de împrumut. Mai exact, Razvan Marin, care a fost cumpărat de clubul din Amsterdam în 2019 de la Standard Liege pentru 12,5 milioane de euro, a fost vândut lui Cagliari în urmă cu trei ani pentru 10 milioane de euro.

Iar cum se află în ultimul an de contract cu clubul italian, dar Cagliari nu vrea să-l mai păstreze. În ceste condiții transferul său ar putea fi din punct de vedere financiar în avantaj pentru Steaua Roșie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane jucând fotbal, persoane jucând fotbal, pantofi cu crampoane şi textRăzvan Marin. Sursa foto: Facebook

Mijlocașul român mai are oferte

Empoli vrea să-l transfere definitiv și este dispusă să achite suma de două milioane de euro pentru a-și asigura serviciile lui Răzvan Marin și din sezonul viitor. De asemenea, PAOK Salonic l-ar fi inclus pe Răzvan Marin pe lista de achiziții.

Totul se va decide, însă, după Euro 2024, ceea ce îi oferă un avantaj campioanei Serbiei, care nu se grăbește să încheie campania de achiziții, spre deosebire de PAOK Salonic, care începe drumul european mai devreme, în turul doi din UEFA Champions League.

Mai trebuie subliniat faptul că Răzvan Marin este cotat la 2,7 milioane de euro piață, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Steaua Roșie Belgrad este cea mai performantă echipă din Serbia. Are 35 de titluri și 28 de Cupe. De asemenea, echipa a cucerit și Cupa Campionilor Europeni (Champions League de astăzi), în sezonul 1990/1991, informează nogomania.com.