Reacția Irinei Columbeanu, după ce și-a văzut tatăl. Fostul milionar a fost mai emoționat ca niciodată

Reacția Irinei Columbeanu, după ce și-a văzut tatăl. Fostul milionar a fost mai emoționat ca niciodată Irina Columbeanu și Irinel Columbeanu. Sursa foto captură ecran

Irina Columbeanu a venit în România să își vadă tatăl. În vara anului 2018, tânăra și mama ei, Monica Gabor, s-au mutat în America la Mr. Pink, iar de atunci fostul milionar de la Izvorani nu și-a mai văzut fiica.

Irina Columbeanu, surpriză pentru tatăl său

Irinel Columbeanu și-a așteptat fiica la aeroport cu un buchet spectaculos de flori. Irina Columbeanu a declarat că a fost un drum foarte lung și obozitor, dar că a meritat. Ea a mai spus că este cea mai fericită din lume pentru că și-a văzut tatăl, care și-a pierdut toți banii și a ajuns să stea la azil.

Irinel Columbeanu și fiica sa, Irinuca

Irina și Irinel Columbeanu. Sursa foto: Montaj foto EVZ

„Sunt cea mai fericită fată din lume! Drumul a fost foarte extenuant. A durat cam 24 de ore pentru că a trebuit să mai aștept încă opt ore la aeroport în Paris, dar nu contează pentru că am ajuns cu bine și acum sunt cu tatăl meu! Deci totul a meritat”, a mărturisit Irina, potrivit WOWbiz.ro.

Ce calitate a moștenit de la Irinel Columbeanu

Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a spus că este foarte recunoscătoare că a avut ocazia să locuiască în America și că face foarte multe activități acolo. Tânăra a declarat că a moștenit de la fostul milionar de la Izvorani iubirea pentru învățătură.

Ne puteți urmări și pe Google News
Irina Columbeanu

Irina Columbeanu și Monica Gabor. Sursa foto: Instagram

O calitate pe care eu am moștenit-o de la tatăl meu ar fi iubirea pentru învățătură, pentru că el este foarte inteligent. Mereu învață, constant învață lucruri noi și așa am decis și eu să nu mă opresc din a studia și să vreau să mă dezvolt și să acumulez informații noi”, a mai spus Irina.

Irinel Columbeanu, mândru de fiica sa

Fostul soț al Monicăi Gabor este mândru de fiica lui, care l-a și ajutat cu bani. Acesta a mai spus că Irina lucrează, chiar dacă actualul partener al mamei sale are o situație foarte bună financiară, și că și-a cumpărat o mașină din banii ei.

„Irina e independentă. Așa și-a dorit ea. Și-a luat singură mașină, are economii și pentru când va ajunge la colegiu și mă ajută financiar. Va lucra în continuare la restaurantul acela italienesc, până va merge la facultate. N-are de ce să-mi fie teamă că lucrează acolo, în America e ceva sigur, nu-i ca-n România. Sunt extrem de mândru de ea”, a spus recent fostul om de afaceri.