Florian Coldea, consilier al premierului albanez Edi Rama. Legături cu o grupare de traficanți

Florian Coldea, consilier al premierului albanez Edi Rama. Legături cu o grupare de traficanți Florian Coldea la DNA Sursa foto: Facebook

Ies la iveală detalii noi despre activitatea lui Florian Coldea. Dosarul fostului adjunct al SRI cuprinde multe denunțuri și se află în continuare în atenția procurorilor. Un document prezentat de liderul opoziției albaneze Sali Berisha arată legăturile fostului șef al SRI cu guvernul din această țară. Conform datelor prezentate, Coldea a ocupat funcția de consilier pentru probleme de securitate al prim-ministrului Edi Rama.

Florian Coldea, colaborare cu premierul Albaniei

Sali Berisha, fost premier al Albaniei, se află  în arest la domiciliu. Acesta a publicat un document în care apare și numele lui Florian Coldea. Datele prezentate arata că acesta a fost consilier extern pentru securitate al actualului prim-ministru albanez.

Mai mult, Sali Berisha susține că aceștia ar fi avut legături cu renumitul cartel mexican Sinaloa. Cabinetul premierului Edi Rama  nu neagă legătura cu generalul din România.

Sali Berisha, fostul premier al Albaniei

Sursa foto: Platforma X

Acuzații grave

„Am publicat astăzi documentul cu care Edi Rama îl plătise pe generalul serviciilor secrete române, șeful acestora, Coldea, drept consilier extern.

Ne puteți urmări și pe Google News

O rețea de cocaină, una dintre cele mai puternice din lume, din Sinaloa în Mexic, a adus drogul la Tirana și de acolo a fost trimis la București și în alte țări. Edi Rama a folosit banii contribuabililor noștri pentru a recruta generali și agenți ai mafiei mondiale, pentru a-i folosi împotriva democrației albaneze, împotriva opoziției albaneze”, a transmis fostul premier al Albaniei.

Edi Rama, Florian Coldea

Sursa foto: Platforma X

Guvernul Albaniei nu neagă legătura cu Florian Coldea. Salariul primit de fostul șef al SRI

În răspunsul emis de biroul de presă al guvernului din Albania, premierul a ironizat acuzațiile aduse de predecesorul său. În plus, acesta a precizat că nu are legături cu renumitul cartel Sinaloa.

„Da, suntem obișnuiți cu aceste emisiuni și nu ne îngrijorează prostiile care leagă rolul de consilier extern al domnului Coldea de telenovela mexicană a canalului politic și media din Tirana care a fost turnat recent în cupa media românească”, se arată în  comunicatul lui Rama.

Pentru acest angajament, Florian Coldea ar fi încasat un salariu lunar de 7.000 de euro.