Ciclist israelian ucis în timpul antrenamentului. Avea doar 21 de ani

Ciclist israelian ucis în timpul antrenamentului. Avea doar 21 de ani

Guy Timor, un ciclist israelian, și o speranță a ciclismului din Israel, a murit joi, 6 iunie, după ce a fost lovit în timpul antrenamentului de un șofer beat și fără permis, care fugea de poliție, scrie Times of Israel.

Ciclist israelian lovit de un șofer beat

O dramă a avut loc pe una dintre șoselele din Israel, joi, 6 iunie, în apropierea nodului rutier Nehora, din sudul țării. Guy Timor, membru al echipei naționale de ciclism a Israelului pe pistă și șosea, a murit joi, 6 iunie, după ce a fost lovit de un șofer beat și fără permis, care încerca să scape de poliție.

Tânărul ciclist israelian a fost lovit dimineața, în timpul ultimului său antrenament, înainte de a pleca spre Cehia, unde urma să participe la o cursă.

Imaginea postată de Israel – Premier Tech

Israel – Premier Tech anunță moartea lui Guy Timor.

Șoferul l-a lovit pe tânăr și a fugit

Potrivit informațiilor Times of Israel, suspectul, în vârstă de aproximativ douăzeci de ani, nu a avut niciodată permis de conducere și a refuzat să oprească, în ciuda solicitărilor poliției. Înregistrările camerei de la bord îl arată pe șofer rulând în viteză și trecând pe culoarea roșie a unui semafor, chiar înainte de a lovi bicicleta.

Timor a reprezentat Israelul la Campionatele Europene și Mondiale în ultimii ani. În 2023, acest ciclist israelian a câștigat medalia de argint la campionatul israelian de ciclism pe șosea. Anul acesta, a câștigat argintul și la campionatul israelian de ciclism pe pistă.

„Guy Timor, unul dintre cei mai promițători cicliști israelieni, și-a pierdut viața în mod tragic după ce a fost lovit de o mașină ”, a scris echipa Israel – Premier Tech într-un comunicat. Transmitem condoleanțe familiei lui Guy, echipei sale IGP și întregii comunități de ciclism din Israel pentru această pierdere teribilă.”

Șoferul ucigaș a încercat să fugă de la locul accidentului, dar a fost oprit de poliție.

Ne puteți urmări și pe Google News