Cioban pedepsit ca în Balada Meșterului Manole, primele declarații. Cum a trecut de marele coșmar

Cioban pedepsit ca în Balada Meșterului Manole, primele declarații. Cum a trecut de marele coșmar Sursa: Arhiva EVZ

Un nou incident șocant, care a avut loc într-o localitate din Bacău a fost dezvăluit joi. Un cioban a fost torturat la propriu de cel care l-a angajat, după o ceartă izbucnită între ei. La o zi de la aflarea celor întâmplate, bărbatul a făcut și primele declarații publice, în care a relatat cum s-a întâmplat totul. Iată primele mărturii ale ciobanului zidit în ciment.

Primele mărturii ale ciobanului zidit în ciment

Conform informațiilor de pe antena3.ro, patronul, ajutat de un prieten, l-au atras pe un cioban într-un grajd și l-au constrâns să stea cu picioarele în două găleți pline cu ciment timp de 20 de minute.

„Am lăsat-o pe mama şi soţia cu caprele şi m-am dus cu un prieten cu maşina la casa părintească în alt sat. Şi el a aflat şi m-a sunat şi a început să mă înjure. Acolo erau pregătiţi cu un sac de ciment m-au băgat în grajd şi m-au pus în găleţile cu beton, m-au betonat. M-au bătut, mi-au dat cu pumnii şi picioarele şi m-a umplut cu ciment în găleţi de 15 kile şi m-au lăsat acolo. După 20 de minute m-au scos de acolo.", a povestit bărbatul afllat încă în stare de şoc pentru sursa citată.

Mama ciobanului, indignată, a relatat și ea ce s-a întâmplat în ziua respectivă:

Ne puteți urmări și pe Google News

"Dimineaţa se duce la muls, seara la muls, munceşte.... E băietul meu, aici stă deci nu avea ce să-i repoşeze, nu."

Soția se află și ea în stare de șoc:

„A zis că l-a pus în ciment cu forţa, nu aşa, şi cică l-a şi bătut. Patru inşi l-au bătut, a povestit femeia.

Cioban, ciment

Cioban, ciment. Sursa foto: captură video

Situația ciobanului zidit în ciment, o adevărată tortură

Ciobanul a fost supus la torturi reale de către angajatorul său, după ce a izbucnit o ceartă între ei.

În urma disputelor dintre cei doi, angajatorul s-a dus la un vecin pentru a cere ajutorul, iar la întoarcere, ei l-au ridicat pe bărbatul în vârstă de 33 de ani și l-au imobilizat în ciment.

În plus, au amenințat ciobanul că îl vor lăsa cu picioarele în ciment până când acesta se întărește. Când ciobanul a încercat să scape și să se elibereze, cei doi l-au agresat fizic.

Agresorii au fost reținuți

În cele din urmă, echipele de intervenție rapidă au intervenit și au surprins pe cei doi agresori. În timpul perchezițiilor de joi, proprietarul stânii s-ar fi încercat să fugă, dar a fost imediat capturat și reținut de către polițiști, în timp ce al doilea agresor a fost și el reținut.

Se pare că ciobanul ar fi avut cunoștință că angajatorul său este implicat în traficul de droguri, iar acest lucru ar fi declanșat disputa dintre ei. După efectuarea perchezițiilor, anchetatorii au descoperit într-adevăr substanțe suspecte la locuința angajatorului.

Mai exact, în locuința bărbatului în vârstă de 36 de ani au fost găsite unele pliculețe conținând o substanță vegetală, un grinder, ambalaje și foițe de tutun. Acestea au fost confiscate de către polițiști pentru a fi utilizate în continuarea investigațiilor.

Ulterior, cei doi agresori au fost prezentați în fața instanței, iar unul dintre ei a fost reținut pentru 24 de ore, potrivit digi24.ro.