Harry face orice să-și salveze relația cu Meghan. Ce se întâmplă între cei doi

Harry face orice să-și salveze relația cu Meghan. Ce se întâmplă între cei doi Islamiștii au cerut lichidarea prințului Harry. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Prințul Harry și Meghan Markle s-au separat de Casa Regal și trăiesc peste Ocean. Legătura dintre cei doi este una strânsă, iar ambii sunt implicați în viața de familie. Pentru a ajunge la acest punct, fratele lui William a fost nevoit să recurgă la un gest extrem și să își apere relația.

Prințul Harry și-a apărat relația cu Meghan Markle

La scurt timp după ce fratele lui William s-a afișat cu partenera lui, subiectul a ținut primele pagini ale tabloidelor din America. Deranjat de comentariile rasiste, Harry nu a stat pe gânduri și a decis să își apere partenera.

Harry și Meghan

Meghan Markle și Prințul Harry. Sursa foto: Arhiva EvZ

Astfel, acesta a trimis o scrisoare deschisă presei, menționând că este îngrijorat legat siguranța iubitei sale. Scrisoarea acestuia a fost publicată pe site-ul Casei Regale, însă aceasta a fost ștearsă la finalul anului trecut.

„Pe site-ul regal, au eliminat informația că, în 2016, Harry a trimis această scrisoare foarte, foarte furioasă către presă. El a fost deranjat de comentariile rasiste față de Meghan, toate acestea o deranjau și pe ea”, susține un expert regal.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prințul William și Kate, deranjați de gestul său

În cartea sa de memorii, Harry a vorbit despre momentul respectiv, precizând că acesta i-a deranjat pe moștenitorii tronului. De asemenea, în urma transmiterii scrisorii, Regele Charles ar fi reacționat dur la adresa acestuia. 

„I-am arătat eseul lui Jason (Knauf, fostul secretar de comunicare al Palatului Kensington), a spus că avem nevoie de o corecție de curs imediat. Fără dezbateri, fără discuții. Într-o zi, aveam un proiect. Puternic, precis, furios, sincer. Nu credeam că va fi sfârșitul, dar poate începutul sfârșitului. Declarația mea a generat un nou atac din partea familiei mele. Pa și Willy (Regele Charles și Prințul William) au fost furioși. Mi-au dat o bătaie de cap. Declarația mea i-a făcut să arate rău, au spus amândoi. „De ce naiba? Pentru că ei nu ar fi dat niciodată o declarație pentru prietenele lor, sau pentru soțiile lor atunci când erau hărțuite.”, se arată în cartea sa de memorii.

Harry și Meghan Markle

Harry și Meghan Markle. Sursa foto: Facebook

Prințul Harry a fost marginalizat

În urmă cu o lună, acesta a călătorit în Marea Britanie, însă Regele Charles și Kate Middleton au refuzat să îl întâlnească. Apropiații Casei Regale susțin că nu există șanse de reconciliere între cele două părți.

„Întâlnirea cu Harry este ultimul lucru pe care William sau Kate Middleton îl doresc sau de care au nevoie în acest moment. Este o fantezie. Nu este vorba despre scuze sau despre cine a spus ce, ci despre protejarea familiei sale.”, conform aceleiași surse.