Răzvan Raț, colecționarul de Ferrari. Câte astfel de mașini are fotbalistul

Răzvan Raț, colecționarul de Ferrari. Câte astfel de mașini are fotbalistul Maranello Ferrari. Sursa foto: Patrick Allen | Dreamstime.com

Răzvan Raț este fotbalistul care a dezvoltat o adevărată pasiune pentru Ferrari. Așa mare este pasiunea lui că a ajuns că își cumpere mai multe mașini de la această marcă. Practic totul a început cu pasiunea lui pentru Formula 1. "Tot ce însemna Formula 1, era legat de Ferrari şi de Schumacher, aşa a plecat pasiunea pentru Ferrari.

Mi-am propus, am avut un vis, ca atunci când voi ajunge un fotbalist de top, şi îmi pot permite, să îmi cumpăr o maşină Ferrari şi roşie. S-a întâmplat acest lucru, nu înainte de a mă pune la adăpost, adică să nu ajung să dorm în masină. Să mă pun la adăpost din punct de vedere financiar.

Fotbalistul și-a cumpărat primul Ferarri în 2008

Primul meu Ferrari l-am cumpărat în 2008. Sincer să vă spun mi-l puteam permite din 2003, dar nu a fost cazul”, a explicat Răzvan Raț. Cert este că după prima mașină de acest gen au venit și celelalte. Până și mașina de familie, cu patru locuri este tot un Ferrari, semn că fotbalistul este foarte serios în pasșiunea lui. A investit sute de mii de euro în garajul său.

Ultimul model achiziționat a fost cel din 2021. Atunci, fotbalistul și-a cumpărat un Ferrari de 350 de mii de euro. „Poți să achiziționezi un model normal chiar dacă nu faci parte din club, dar nu poți să ai acces la alte ediții speciale. Diferența dintre Ferrari și celelalte brand-uri este că oricâți bani ai avea nu poți pur și simplu să vii și să cumperi o ediție specială sau limitată. Poți să fii miliardar, dar nu ai acces.

Ne puteți urmări și pe Google News
FCSB a încheiat la egalitate cu Petrolul Ploiești

Zoran Petrovic, Mihai Daniel Lixandru si Iustin Alexandru Raducan in meciul de fotbal dintre Petrolul Ploiesti si FCSB, din cadrul Superligii Superbet, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, sambata 28 octombrie 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Un client fidel al Ferrari

Sunt niște ierarhii” a explicat Raț. Pe de altă parte acesta a explicat că este conștient de faptul că astfel de mașini reprezintă un moft. ”Sincer, am avut şi buni sfătuitori. Acest lucru este un moft, un moft scump până la urmă, dar mi-l pot permite şi nu sufăr din punct de vedere financiar. Acest lucru îmi dă senzaţia plăcută că nu am muncit degeaba”, a explicat el.