Gigi Becali nu își vinde jucătorul preferat. Patronul FCSB, dispus să refuze o ofertă uriașă

Gigi Becali nu își vinde jucătorul preferat. Patronul FCSB, dispus să refuze o ofertă uriașă Gigi Becali. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Gigi Becali nu vrea să renunțe la unul dintre jucătorii săi favoriți. De altfel, finanțatorul FCDB susține că nu ar face pasul nici dacă ar primi  16.000.000 de euro. Acesta are planuri mari pentru cupele europene și nu ia în calcul să facă mari schimbări în echipă.

Gigi Becali nu renunță la Siyabonga Ngezana

În anii precedenți, patronul campioanei ar fi acceptat oferte de 5 milioane de euro, însă și-a schimbat viziunea înainte de cupele europene. Gigi Becali nu ar accepta ca jucătorii săi preferați să ia în calcul oferte din străinătate.

Astfel, acesta nu este dispus să îl cedeze pe Ngezana nici pentru impresionanta sumă de 16 milioane de euro. Finanțatorul FCSB a recunoscut că acesta se numără printre fotbaliștii său favoriți.

Ngenzana

Sursa foto: Instagram

Ar refuza o ofertă importantă

Siyabonga Ngenzana a fost transferat la începutul sezonului. Fundașul sud-african a plecat de la Kaizer Chiefs, iar suma achitată pentru mutarea sa a fost de 600.000 de euro. De altfel, la semnarea contractului, Gigi Becali nu știa multe legate despre capacitatea acestui jucător.

Ne puteți urmări și pe Google News

Evoluția din acest sezon a fundașului l-a impresionat pe latifundiarul din Pipera, însă a atras atenția numeroaselor cluburi din străinătate.

Fotbal, Gigi Becali

Sursa foto: Arhiva EVZ

„Nu se pune problema să plece Ngezana acum. Și dacă dau 16 milioane de euro nu pleacă. La ora asta, nu mă mai întrebați de plecări, că nu pleacă… Nimic, nimic la ora asta”, a spus patronul FCSB.

Gigi Becali, planuri mari pentru cupele europene

Rezultatele lui l-au determinat pe finanțatorul FCSB să facă pașii necesari pentru un transfer din Africa de Sud. Astfel, un fundaș în vârstă de 19 ar putea să îl înlocuiască pe

Risto Radunovic. Contractul acestuia cu FCSB se încheie la finalul anului și nu a fost deschisă o negociere legată de prelungire. Presa din Africa de Sud a scris despre discuțiile pentru transferul lui Tiwani. În acest sezon, fundașul a evoluat în prima ligă sud-africană la Sekhukhune United.