Jose Mourinho, cadou special de la Dan Șucu. Giovanni Becali a fost martor

Jose Mourinho, cadou special de la Dan Șucu. Giovanni Becali a fost martor Jose Mourinho. Sursa foto: Facebook

Jose Mourinho a acceptat invitația de a participa la meciul de retragere al Generației de Aur. După evenimentul de sâmbătă seara, antrenorul echipei World Stars a primit un cadou special de la Dan Șucu.

Jose Mourinho a primit un cadou special de la Dan Șucu

Acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, a fost prezent la meciul de adio al Generației de Aur. Acesta i-a dăruit și un tricou cu Rapid antrenorului portughez, lucru mărturisit chiar de Giovanni Becali. De asemenea, Jose Mourinho a avut doar cuvinte frumoase la adresa lui Dan Șucu, acționarul majoritar al celor de la Rapid.

„A vorbit cuvinte foarte frumoase despre domnul Șucu, care a avut amabilitatea să-i cumpere tricoul. I-a dat un tricou cu Rapid, pe care o să-l ducă în colecția sa de tricouri. Sunt niște gesturi de curtoazie”, a spus Giovanni Becali.

Mourinho e liber de contract din ianuarie 2024, de când s-a despărțit de AS Roma. Rămâne de văzut dacă portughezul va reveni în circuit în această vară, mai ales că și-a exprimat de mai multe ori dorința că vrea să antreneze din nou.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Jose Mourinho. Sursa foto: Facebook

Portughezul a fost în vestiarul tricolorilor înainte de startul partidei

Reamintim că Jose Mourinho a fost antrenorul Legendelor Lumii, iar Anghel Iordănescu a condus Generația de Aur. La finalul meciului, Florin Prunea a spus ce a făcut Mourinho înainte de startul partidei.

„Lui Jose Mourinho nu-i place să piardă nici în astfel de partide. A fost în vestiar la noi înainte de meci, ne-a spus că ne cunoaște, ne-a descris pe fiecare în parte. A zis că știe cât de mari suntem. Mai mult ne-a motivat acest lucru”, a declarat Florin Prunea.

Generația de Aur - World Stars, scor 3-2

La începutul partidei, oaspeții au marcat în minutul 21, după ce Karagounis i-a scos mingea la marginea careului lui Rivaldo. Fotbalistul a înscris la colțul lung. Tot în prima parte a venit și al doilea gol pentru echipa World Stars. Pandev a majorat diferența.

Cu câteva momente înainte de fluierul de final al primei părți, Gică Hagi i-a pasat la marginea careului de 16 metri lui Basarab Panduru, care l-a învins elegant pe Dida cu un șut plasat la colțul lung. În repriza a doua, Gică Hagi a fructificat o lovitură de la 11 metri în minutul 64, iar Costel Gâlcă a adus victoria Generației de Aur în minutul 72, cu o lovitură de cap precisă, relatează digisport.ro