Prințul Harry și Meghan, cea mai urâtă zi din viața lor. Martorii vorbesc

Prințul Harry și Meghan, cea mai urâtă zi din viața lor. Martorii vorbesc Harry și Meghan Markle. Sursa foto: Facebook

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit pe data de 19 mai 2018 în cadrul unei ceremonii regale la Capela St. George de la Palatul Windsor. Un fotograf celebru, care a participat la eveniment, a spus că a fost o „zi urâtă, o zi mizerabilă”.

Prințul Harry și Meghan Markle au avut „cea mai proastă nuntă regală”

Un fotograf care a participat la nunta prințului Harry și a lui Meghan Markle în 2018 a spus că a fost „cea mai proastă nuntă regală” la care a fost vreodată. Acesta a calificat în mod neașteptat evenimentul drept „mizerabil” și l-a etichetat ca fiind „cel mai rău eveniment” pe care l-a acoperit vreodată ca fotograf.

Arthur Edwards, un renumit observator regal nu este străin de astfel de evenimente. Camera lui i-a urmărit pe tot globul, de la turneul Reginei în Australia și Noua Zeelandă până la aventurile prințului Harry în Africa. Fotograful a vorbit despre experiența sa din ziua cea mare a lui Harry și Meghan.

„Am urât ziua. Ziua a fost o zi mizerabilă”, a mărturisit Edwards în timpul unui interviu pentru The Sun. Nu s-a reținut și a continuat: „Pot să vă spun acum, a fost cea mai proastă nuntă regală la care am participat vreodată”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Sursa foto: Facebook

Ce l-a deranjat cel mai mult pe fotograf

El a povestit cum Prințul Harry a fost hotărât să țină mass-media la distanță în timpul festivităților. Edwards a spus că a întâmpinat greutăți cu privire la tehnica necesară  pentru a face  fotografii de la mare distanță, zădărnicindu-i încercările de a surprinde o fotografie decentă, determinându-l, de asemenea, să numească ziua un „dezastru”.

Edwards a făcut aluzie la un sentiment de ostilitate față de el și presa britanică, simțind că au fost tratați prost în timpul nunții regale. El a concluzionat că la nunta lui Meghan cu Prințul Harry „în multe feluri, au fost tratați rău”.

După lansarea recentă a fragmentelor de interviu de către The Sun, cu o analiză de specialitate, un spectator a apelat la rețelele de socializare spunând: „Edwards a încercat să fie cât mai amabil cu privire la cuplu”.

Au mai fost voci care au spus că „toți oaspeții au arătat nefericiți la nunta lui Meghan Markle cu Prințul Harry. A fost cu adevărat plictisitor”, relatează Express.